Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.
Kilové balení filetů z aljašské tresky: 100% maso bez přidané vody a chemie
Hodnocení podniku Bonfood.cz
Nakupuji u Bonfood i bez slevomatu, výborné zboží, jeden z mých nejoblíbenějších obchodů.
Výborná ryba.
Nakupuji pravidelně, opět super kvalita.
Super domluva při doruceni i při objednani.
Ryba nebyla pro me, ale nikdo si na kvalitu nestezoval, takze snad ok.
perfektní vyřízení objednávky
Nerovnoměrně velké kusy v balení.
Dobrý den,
jedná se v tomto případě o filety, logicky jsou různé velikosti, pokud potřebujete jednu velikost, doporučuji nakupovat porce po 100 g, ty jsou přesně kalibrované.
s pozdravem
Pavel Domkář
Chuť a konzistence masa
donáška do domu
byl to první nákup, ale filety se mi zdají stejné jako zakoupené v našem obchodě!
Dobrý systém dopravy, chutná ryba
Pustila docela dost vody
Dobrý den,
na moři zmražené ryby logicky obsahují víc přirozené vody,než dvakrát zmražené ( tedy pokud do nich není napumpovaná další vody), jsou tedy šťavnatější. Ryby nesmíte dělat dlouho, jinak je vysušíte, v případě třeba filet z aljašské tresky, tak pokud je vložíte zmražené do trouby,rozpálené na 200 stupňů,tak stačí 10-12 minut.
s pozdravem
Pavel Domkář
Moc zajímavá cena a samozřejmě fakt kvalitní zboží-maso.
VÝBORNÁ CHUŤ, BEZ VODY. KOMUNIKACE A DOMLUVA.
Jemné maso, s mraženou rybou ze supermarketu se to vůbec nedá srovnat. Spolehlivé doručení.
velmi dobré masíčko
Vynikajici ryba, moc jsme si pochutnali – lepsi nez v restauraci, Baleni neobsahovalo vodu, takze kupujete opravdu 1 kg ryby. Profesionalni pristup pri objednani a dovezeni zbozi.
Skvělé maso, po rozmrazení bez přidané vody. Spolehlivá doprava až k domu.
Prodejce by měl u nabídek předem uvádět, kdy bylo maso zamrazeno (maso bylo zamrazeno před 5 měsíci, tj. v říjnu). Na kvalitu masa to sice nemá vliv, ale byla bych za tuto informaci předem ráda.
Dobrý den,
to bouhužel není proveditelné,předpokládalo by to,že se prodává jen z jedné dodávky, to je málokdy pravda.
Obecně u ryb je téměř vyloučené,aby se sem, do vnitrozemí dostaly dříve,než za dva až tři měsíce od výlovu, no a od konce sezony potom samozřejmě doba narůstá,většina ryb má lovnou sezonu pouze jednou,max.dvakrát ročně, nelze lovit celoročně. Výjimku tvoří tzv,čerstvé ryby v Čechách,kdy se z půl roku staré suroviny,vylovené tisíce kilometrů od nás, stane přes noc zázrakem čerstvá ryba.To jsme se zatím nenaučili.
s pozdravem
Pavel Domkář