Termín
Platnost do 26. 3. 2017.
V ceně
- 2× jemný tataráček z iberijského lilku s baby mozzarellou a cherry rajčátkem na špízu, toasty z francouzské bagety (100 g)
- 2× panenka z mladého prasátka (150 g), ragú z lesních hub, lišek a fazolek, gratinované brambory (150 g)
- 2× panna cotta, jablečné coulis se zimním kořením a skořicovým rohlíčkem (80 g)
Omezení
Můžete využít do 26. 3. 2017
- Rezervace: Nutná alespoň 24 hodin předem na tel. 378 609 999.
- Stůl si rezervujte nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, akce platí pouze pro konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká pouze v době oběda.
Rezervaci je nutné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pozváním na sbírku motýlů už dneska nikoho neohromíte, ale pozvání na skvělou večeři se neodmítá.
Tím spíš, když vyberete tak příjemné místo, jako je restaurace Hotelu Hazuka, jejíž věhlas překračuje hranice Plzeňského kraje.
Až se usadíte ke stolu, začne se postupně plnit dobrůtkami, které mistři kuchaři sestavili do vyladěného tříchodového menu. Na úvod si na francouzskou bagetku nanesete jemný lilkový tataráček, jako hlavní chod se podává panenka s houbovo-fazolkovým ragú a na závěr si dáte panna cottu v zimním kabátku.
Speciality mezinárodní kuchyně jsou trumfem zdejšího šéfkuchaře, který si zakládá i na kvalitních a čerstvých surovinách včetně bio masa z oblasti Českého lesa. Nechte si chutnat a po posledním soustu klidně vyrukujte i se sbírkou motýlů.