Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zvěřinový tatarák: 150 či 300 g jeleního bio masa s opečenou bagetou

4,7 / 5 Restaurace Na Farkáně Praha - Radlice  (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Erika Řeháková

Dobrý den,
je možné si přiobjednat topinky? V menu jsem je nenašla. Přece jen kdyby jedna bagetka (dvě půlky) nestačila?

Restaurace Na Farkáně

Dobrý den, topinky smažené, nebo pečené nasucho a rovněž bagetku Vám rádi přiděláme.
Těšíme se na Vás.

Eva

Zajimalo v cem je ta sleva, kdyz v restauraci stoji 300 g take 389 korun. Takze na slevomatu zadna sleva, kdyz navic polovicni 150 g stoji 199 korun.

Restaurace Na Farkáně

Dobrý den, slevu hledáte marně, jelikož tato specialita není v restauraci ještě nabízena. Pokud čerpáte informace z facebooku, tak tam je pouze odkaz na Slevomat s doslovným textem.
Myslím, že za tuto cenu je škoda neochutnat. Těšíme se na Vás.

Olin

Dobrý den,jak jsou jeleni v chovu poráženi nebo stříleni?Jestli je maso vykrveno?

Restaurace Na Farkáně

Dobrý den, domnívám se, že u nás speciální jatka na jelení zvěř neexistují. Porážka probíhá střelením kulovnicí pouze se souhlasem přítomného veterináře. U dobře střeleného kusu dojde tak k samovolnému vykrvení. Pro zvěř je to mnohem šetrnější, jelikož netrpí stresem při odchytu a převozu na jatka.

Veronika

Dobrý den.
Zvěřinu mám velice ráda, ale opravdu syrový je bezpečný? Děkuji

Restaurace Na Farkáně

Dobrý den, zvěřina na přípravu je 100% bezpečná, jelikož ji bereme pouze od renomovaného dodavatele, kde prochází přísnou veterinární kontrolou. Navíc jelen sika je zvěř, která je nejvíce odolná vůči veškerým chorobám. Můžete s naprostým klidem přijít vychutnat tuto gurmánskou lahůdku. Těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru