Zvěřinový tatarák: 150 či 300 g jeleního bio masa s opečenou bagetou
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2017.
V ceně
- 150 g tataráku z masa jelena sika (ochucený čerstvým pepřem, olejem z vlašských ořechů, malinovým octem a křepelčím vajíčkem)
- opečená bageta s bylinkovým máslem
- dip Hubert
- Rezervace: Na tel. čísle 257 220 253.
- Jídlo s sebou: Nelze. Jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2017.
V ceně
- 300 g tataráku z masa jelena sika (ochucený čerstvým pepřem, olejem z vlašských ořechů, malinovým octem a křepelčím vajíčkem)
- opečená bageta s bylinkovým máslem
- dip Hubert
- Rezervace: Na tel. čísle 257 220 253.
- Jídlo s sebou: Nelze. Jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když je dobré maso, není třeba ho příliš upravovat. A když je špičkové maso, není třeba ho upravovat vůbec. Šup s ním na tatarák!
Tradiční pochoutka v trochu netradičním provedení vás čeká v oblíbené restauraci Na Farkáně, kde vám připraví tatarák z vysoce kvalitního a hlavně chutného masa jelena sika.
Bio zvěřina jelena sika je velmi kvalitní a hodnotná potravina s nenahraditelnými chuťovými a dietetickými vlastnostmi. Má vysoký obsah bílkovin, nízký obsah tuku, příznivý poměr esenciálních a nasycených mastných kyselin, vysoký obsah thiaminu, riboflavinu a kyseliny pantotenové. Tyto látky podporují látkovou výměnu, mají vliv na nervovou rovnováhu organismu a snižují krevní hladinu cholesterolu. |
Dejte si 150g porci nebo vezměte za gurmánským zážitkem ještě jednoho parťáka a objednejte si porci dvojnásobnou. Ke zvěřinovému tataráku pasuje jako ulitá opečená bylinková bageta i Hubertův majonézový dip.
Na čepu mají vždy pivo z malého pivovaru a vinaře jistě potěší bohatý
vinný lístek. To vše si
vychutnáte v sympatické restauraci v klidné lokalitě Prahy 5, kde se
o vás postará pozorný personál.