Gastronomické nebe: 6chodové degustační menu v oceněné restauraci Čeladenka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
6chodové degustační menu pro dvě osoby
- 2× francouzská bagetka opečená na burákovém másle s parmezánem, doplněná o lososa provoněného kouřem ze švestkového dřeva, křepelčí vejce a dresink ze starofrancouzské hrubozrnné hořčice, lesního medu a limet
- 2× smažené rolka z rýžové těsta, plněná konfitovaným kachním masem, jarní cibulkou, chilli papričkou a houbou Shitake, sojová omáčka Kikkoman
- 2× kachní prsíčko sous-vide pečené na medu a červeném víně, dýňové pyré a karamelizovaná jablka se šalotkou a sušenou brusinkou
- 2× dorůžova pečená vepřová panenka marinovaná v barevném pepři, jemné bramborové noky z fialových brambor s ricottou, pyré z cukrového hrášku ochucené parmezánem a limetkou
- 2× dort z 80% belgické čokolády s mandlovým korpusem, karamelovým krémem a mořskou solí
- 2× malinové semifrédo, podávané s nočkem ze zakysané smetany s bourbonem z tahitské vanilky
- 2× 0,4l červené víno Rioja Vega reserva 2008 nebo Réva Barbera d´Alba 2012 nebo jiné dle nabídky
Můžete využít do 31. 3. 2017
- Rezervace: Alespoň týden předem na mailu hotel@celadenka.cz
- Restaurace je nekuřácká.
- Platba kartou: Ano, můžete platit kartou.
- Ostatní možnosti: Parkování je zdarma.
Zrušení rezervace nahlaste minimálně 3 dny předem. Nevyužitý voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když se vydaří jeden chod, je to prima. Když se jich ale vydaří rovnou šest, je to naprostá fantazie!
Vydejte se za gastronomickým zážitkem do restaurace Čeladenka, kterou najdete ve stejnojmenném 4* hotelu. Šéfkuchař a jeho tým pro vás a váš doprovod připraví degustační menu o 6 chodech.
Pochutnáte si na vybraných dobrotách, kterým kraluje kachní prsíčko sous-vide pečené na medu a víně a dorůžova pečená panenka marinovaná v barevném pepři. Ale nenechte se zmást, i další chody jsou prvotřídní. Třeba do dortu z 80% belgické čokolády se zamilujete na první pohled.
O kulinářském umění místních kuchařů si štěbetají i vrabci na střeše, a tak není divu, že se restaurace dostala do Maurerova výběru Grand Restaurant. Ochutnejte místní speciality i vy, odejdete spokojení a dobře najedení.