Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zájezd do Itálie: Řím, Neapol, Pompeje i procházka kolem kráteru sopky Vesuv

4,3 / 5 CK Wisnar Řím - Itálie (mapa) 107 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Soňa

Dobrý den, v kolik hodin se odjíždí z Prahy? popř. odkud. Děkuji. Soňa

CK Wisnar

Dobrý den paní Soňo,

z Prahy odjíždíme obvykle po 16. hodině, nástupní místo Opatov. Bude specifikováno přesněji v instrukcích k odjezdu, které účastníkům zájezdu zasíláme 10 dní před odjezdem.

Přejeme hezký den, team CK WISNAR

Michaela Vlčková

dobrý den,jaké volné termíny máte v říjnu?

CK Wisnar

Dobrý večer paní Michaelo,

tento 5denní poznávací zájezd do Říma Neapole Pompejí a na Vesuv máme ve všech termínech již vyprodaný, zbývá volných opravdu jen několik posledních míst v srpnovém termínu tj. 23.8. – 27.8. Pokud máte zájem, doporučujeme si co nejdříve koupit voucher.
Můžeme Vám nabídnout ještě podobný zájezd a to na 6 dní, který má stejný program a navíc je rozšířen o návštěvu Florencie. Tento zájezd naleznete také v nabídce SLEVOMATU. Jedná se o zájezd: TO NEJLEPŠÍ Z ITÁLIE – Řím Neapol Vesuv Pompeje Florencie, který máme volný již také pouze v jednom termínu: 26.9.- 30.9.
Těší nás, že o námi pořádané zájezdy je velký zájem 😊.

Přejeme kŕasný večer, team CK WISNAR

Marketka Kykalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda jsou volná místa od 23.8 do 27.8 ? A ještě prosím, předpokládám v ceně zájezdu není zahrnut vstup do Pompejí, kolik stojí vstup? A poslední otázka o jaký kemp se jedná kde je ubytování?
Děkuji
Hezký den
Kykalová Markéta

CK Wisnar

Dobrý den paní Markéto,

v uvedeném termínu nám zbývají pouze 2 volná místa. Vstupy v ceně zahrnuty nejsou, aktuální cena je 13,5 E na osobu. Ubytování se nalézá na okraji Říma, v dobré dostupnosti na metro, cesta do centra Říma trvá cca 20 minut.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Sarka

Dobry den,chci se zeptat,jestli bych mohla cast zajezdu zaplatit Kupony Foccus pass SODEXO,a zbytek v korunach.Mam zajem o zajezd z Ostravy.Deku­ji. Sarka

CK Wisnar

Dobrý den paní Šárko,

platba je možná pouze v korunách.

Zdraví team CK WISNAR

Nikola Kaštovská

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda jsou ještě volná 2 místa (2 lidé na pokoji) v termínu 23. 8. – Ne 27. 8. 2017?
Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Nikolo,

děkujeme za Váš zájem, volná místa na uvedený termín ještě máme. Můžete si koupit voucher.

Přejeme hezký večer, team CK WISNAR

Jarka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat z kterého místa v Brně se jede,děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Jarko,

v centru Brna máme strategické místo na odjezd, v pěší dostupnosti od autobusového nádraží Zvonařka a zároveň vlakového nádraží. V instrukcích k odjezdu zájezdu, které klientům zasíláme asi 10 dni před odjezdem, bude specifikována přesná adresa a také čas odjezdu.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Tomáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak celkově dlouho zabere návštěva Neapole? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Tomáši,

na návštěvu Neapole je čas plánován tak, aby byl v souladu s programem zájezdu. S průvodcem si prohlédnete Hrad Castel Nuovo, Radniční náměstí, projdete se Galerií Umberto, kolem Teatro San Carlo, otevřené již od r. 1737, je dnes nejstarší činnou operní scénou v Evropě. Poté náměstí Piazza del Plebiscito, kterému dominuje kostel San Francesco di Paola – je zajímavý tím, že se podobá římskému Pantheonu. Naproti se nalézá Královský palác – Palazzo Reale, známý tím, že byl opěrným bodem neapolské moci od r. 1600. Na průčelí se nalézají velké sochy neapolských králů: Rogero II Normanský, Karel I. z Anjou, Alfons V. Aragonský, Karel V. Habsburský, Karel III. Bourbonský, Gioacchino Murat, Viktor Emanuel II. Savojský. .. Dostanete se až na známou vyhlídku Santa Lucia, odkud je pěkně vidět na přístav a hrad Castel dell'Ovo. Budete mít čas i na kratší osobní volno cca 1 hodinu. Můžete okusit zdejší typické kulinářské produkty 😊, či jen tak u pravého caffe ristretto či coretto 😊, pozorovat ruch v okolních ulicích jako praví Neapolci… Milovníci nakupování určitě neodolají lákavým obchodům, plných těch nejnovějších modelů. Máte se na co těšit – program je opravdu bohatý 😊😊😊.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně stravování. V ceně není zahrnuto žádné, chápu to správně? Chtěla bych se tedy zeptat, jestli je možnost v kempu vlastního uvaření si. Případně, jak jsou zařízeny restaurace, jaké možnosti stravování jsou.
Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

v ceně není zahrnuta strava. V areálu ubytování se nalézá restaurace s pizzerií, kde je možné pořídit snídaně i večeře dle vlastního výběru. Výběr je opravdu bohatý a také v příznivých cenách😊. Ráno lze italskou snídani pořídit již za 2 eura. Přímo v areálu je i menší obchod, kde si můžete potraviny dokoupit. Během dne je také spousta možností jak se občerstvit, průvodce Vám vše rád ukáže a doporučí. Supermarketů s potravinami je v centru Říma také hodně, takže se nemusíte bát…

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Petr Košťál

Dobrý den, mám na vás 2 dotazy. 1) Jak řešíte pokoje, když bych chtěl jet sám? Myslím tím, jestli (samozřejmě, když budu chtít) přiřadili dalšího do člověka, aby jsme nemuseli platit 1 500. 2) Jakým se jede autobusem? :)
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Petře,

pokud se přihlásí další muž, který bude mít zájem o doplnění, můžeme Vás kontaktovat. Nejlépe však bude, když se spojíte s našim rezervačním oddělením a domluvíte se na podrobnostech. Telefon: 603 564 598 Po- Pá 9–17.
Autobusy používáme pouze nové a ty nejmodernější 😊😊😊. Pokud nám pošlete e – mail, rádi Vám foto zašleme.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Jaroslav

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá cesta , kdybych jeli z Brna. Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Jaroslave,

odjezd z Brna bývá obvykle kolem poledne, ráno před osmou hodinou pak přijíždíme do Říma. Před Římem ještě vždy realizujeme na velkém dálničním motorestu ranní hygienickou cca 45 minutovou zastávku, aby se klienti mohli pohodlně připravit po nočním přesunu na procházku po Římě, mohli se v klidu nasnídat a připravit si věci, které si budou chtít vzít na prohlídku
s sebou.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Martina Králová

Dobrý den, je mi 15 a jen by mě zajímalo jestli by bylo možné vyjet s vámi někam do zahraničí i když nejsem plnoletá?

CK Wisnar

Dobrý den Martino,

neplnoleté osoby, které chtějí vycestovat potřebují souhlas svého zákonného zástupce (rodiče). Ten by měl být objednavatelem zájezdu a musí podepsat prohlášení. Pak cestovat samozřejmě mohou sami i neplnoleté osoby 😊.

Přejeme hezký den, team CK WISNAR

zdenka

dobry den,
upravila by se cena, kdybychom se k Vam první den pridali ve Vatikanu? . Cestovali bychom sami letadlem (i zpatecni cesta zpet do CR).

CK Wisnar

Dobrý den paní Zdenko,

cena zájezdu by se nezměnila, protože bychom pro Vás museli nechat volná sedadla v autobuse, takže náklady zájezdu by zůstaly stejné. Přidat se samozřejmě můžete až v Římě.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Petr Vařeka

Dobry den, mate volno jeste v dubnu?
A v kolik hodin je priblizne odjezd z Prahy?
Vatinska muzea – vstup – pred lety jsem tam byl a mel jsem objednany vstup predem a předběhl jsem tim dlouho frontu. Víte casovy plan nebo mate extra vstup planovany/zajis­teny?

Dekuji
Petr Vařeka

CK Wisnar

Dobrý den pane Petře,

na dubnový termín máme ještě volná místa. Pokud můžeme doporučit je to ideální termín👍 – na jihu právě sklízí citróny a pomeranče, vše nádherně kvete, a jarní sluníčko má již sílu. Odjezd z Prahy je plánován kolem 16 hodiny. Co se týče Vatikánských muzeí, samozřejmě, že si můžete koupit vstupenku předem přes internet. Vyhnete se tím frontě na pokladnu. Přednostní lístky bez stání ve frontě nabízí i na místě, za menší poplatek 😉. Dle zkušeností z minulého roku, fronty na pokladny sice vypadají na dlouhé čekání, ale postupují rychle, takže klienti nestáli déle než 40 minut. V oblasti Vatikánu býváme obvykle dopoledne již kolem 11 hodiny, poté následuje osobní volno právě na prohlídku chrámu sv. Petra a Vatikánských muzeí, případně i Andělského hradu. Času bude dostatek, nemusíste mít obavy.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Eva

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli jsou ještě volná místa v červnovém termínu? Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Evo,

místa v červnovém termínu Vám ještě můžeme nabídnout.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Adéla Kubešová

Je prosím ještě volný termín 23.8.-27.8.? Chápu správně, že v případě, že pojedu sama doplatím 1 500 Kč za 1lůžkový pokoj? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Kubešová, místa jsou v tomto termínu ještě volná. Pokud pojedete sama, je příplatek za jednolůžkový pokoj 1500,– Kč, který doplatíte naší CK. V případě, zájmu se můžeme pokusit doobsadit tento pokoj další ženou, a poté bychom Vám uvedený příplatek vrátili. Momentálně však nemáme žádnou ženu na doobsazení, ideální by bylo přemluvit nějakou kamarádku a cestovat společně. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Tomáš Dolejší

Dobrý den,

jaký typem autobusu (místa pro nohy) jezdíte na tento zájezd? Je možné se domluvit na případném vynechání návštěvy části naplánovaných památek (v případě velké náročnosti chození po městě)?
Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den pane Tomáši,

na naše zájezdy využíváme pouze moderní, nové a komfortní autobusy. Místa pro nohy je dost ale pokud do smlouvy specifikujete, že požadujete o něco větší místo na nohy, usadíme Vás k Vaší spokojenosti😊.
V případě, že nebudete mít zájem o prohlídku s našim průvodcem, je možné se od skupiny kdykoliv odpojit. Poté se sejdete na domluveném místě.
Nemusíte však mít obavy – naše zájezdy nejsou maratón. Ve městech se nechodí kontinuálně, prohlídky jsou proloženy na zajímavých místech dílčím volnem a poté se opět pokračuje. Program je sestaven tak, aby naši klienti viděli nejenom uvedené památky, ale mohli si jednotlivá místa i užít se vším všudy a nasát i atmosféru navštívených míst. Dbáme na to, aby měli klienti dostatek volna. Naši znalí průvodci vždy doporučí, co kde ochutnat, na co se více zaměřit nebo kde nakoupit za výhodnější ceny. Věříme, že Vás o kvalitě našich služeb budeme moci přesvědčit😊.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Jitka

Dobry den, mam dotaz zda je ubytování i pro 3osoby chteli bychom jet tři a čtvrtého bohuzel nemame. Dekuju

CK Wisnar

Dobrý den paní Jitko,

v Římě máme k dispozici pokoje 2 lůžkové. Pokud budete 3 osoby není problém, doporučujeme koupit 3 vouchery a 1× doplatit přípatek za neobsazené lůžko 1500 Kč. Ubytujeme Vás tak ve 2 pokojích, které budou vedle sebe a jedno lůžko bude nevyužité.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Monika Sandrová

Dobrý den,

máte 2 volná místa v termínu od 14. 6. – 18. 6.?

Děkuji za odpověď
Monika Sandrová

CK Wisnar

Dobrý den, místa jsou zatím k dispozici. O zájezd, který je již řadu let mezi klienty velmi oblíbený je ovšem velký zájem. Volná místa tedy rychle ubývají, proto neváhejte …😊😎 Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Jana Prokešová

Dobrý den,na vaši stránce máte ke svozu :CK si vyhrazuje právo na určení nástupního místa podle počtu osob (bez příplatku min. 8 osob / příplatková místa min. 15 osob). V případě malého zájmu bude svoz proveden linkovými autokary nebo jinými spoji. Jsme z Ostravy a chtěli bychom vědět ,kolik osob si již objednalo nástup v Ostravě. Neradi bychom se dozvěděli před odjezdem změnu nástupního místa.Už se nám to stalo,museli jsme nakonec až do Prahy .Nebylo to u vaši CK. Děkuji za odpověď. Jana Prokešová

CK Wisnar

Dobrý den paní Prokešová, nástupní místo Ostrava Vám můžeme potvrdit. Pojede se na 100%. S pozdravem a přáním hezkého dne CK Wisnar – Soňa Leiterová

Sabina Klímová

Dobrý den,
voucher mám zaplacený, ale stále mi nic nepřišlo. mohu se zeptat kdy mi něco příjde?

 děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Klímová, pokud jste voucher platila převodním příkazem, může trvat 1 – 2 dny, než bude platba připsána na účet portálu SLEVOMAT. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Marcela Lipnerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na obsazenost termínu v červnu. Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Lipnerová, místa na červnový termín jsou ještě volná. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Anna Nováková

Dobrý den,
zajímalo by mě, kolik je potřeba počítat na vstupy na památky atd.......Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Nováková,
orientační a informativní ceny vstupů v EUR u zájezdu Řím, Neapol, Pompeje, Vesuv jsou: Řím: Chrám sv. Petra – ZDARMA, Vatikánská muzea + Sixtova kaple 16€, Kopule Sv. Petra 8,5€ (do 18 let 8€, do 24 let pro studenty s ISC 18,5€) , Andělský hrad 8,5€ (občané EU do 18 let a nad 65 let ZDARMA, od 18–25 let 6 €), Pantheon ZDARMA, kostely ZDARMA, Forum Romanum + Koloseum + Palatin 16 (občané EU do 18 let a nad 65 let 6€, do 24 let 13,50€ ). Pompeje: archeolog. areál 13€ (občané EU mladší 18 let a starší 65 let ZDARMA). VESUV: vstup ke kráteru 10 EUR. Slevy pro seniory, děti a studenty po předložení příslušného dokladu na pokladně (bez garance). S pozdravem a přáním hezkého dne CK Wisnar – Soňa Leiterová

Olga

Dobrý den, jela bych ráda, ale jsem sama, nechce se mi platit příplatek za jednolůžkový pokoj. Bylo by možné mě k někomu, kdo by jel také sám, nebo v lichém počtu, přiřadit? Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Olgo, je mi líto, ale bohužel cena platí pouze při obsazení BGW 2 osobami, jinak je potřeba uhradit příplatek za jednolůžkový pokoj, jak je uvedeno. Ideální je přemluvit někoho, ať jede s Vámi :) . Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru