Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznejte Provence: filmové Cannes, malebné Nice i četnické St. Tropez

CK Wisnar Alpy - Francie (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marie Skarlandtová

Dobrý den, jak dlouho trvá cesta a v kolik je odjezd z Prahy?
Děkuji :)

CK Wisnar

Dobrý den paní Marie,

odjezd z Prahy je plánován ve 13.00. Do Nice přijíždíme obvykle kolem sedmé hodiny ráno. Během cesty se uskutečnňují přibližně každé 4 hodiny bezpečnostní přestávky na velkých dálničních motorestech, kde je možné vykonat hygienu a pořídit případné občerstvení. Autobus je vybaven WC a automatem na teplé nápoje, takže i během jízdy si můžete dopřát osvěžující kávu nebo čaj 😊.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Zdenka

Dobrý den, dá se jet i bez navštívení památek?

CK Wisnar

Dobrý den paní Zdenko,

uvedený zájezd si můžete užít i bez návštěvy památek 😉. Zájezd je pohotový, je koncipován tak, že si užijete i spoustu osobního volna. Oblast Côte d' Azur je nádherná, moře láká ke koupání, pláže ke slunění 🌞, uličky měst k procházkám. Jistě neodoláte nasát atmosféru Marché Cours Saleya, či procházce po Promenade des Anglais v Nice 😎. Navštívená místa jsou nádherná – jedno hezčí než druhé❗️Našim klientům se ani nechce vracet zpět do ČR, odnáší si vždy nejen spoustu krásných zážitků, ale také pozitivní energii 😊. Doporučujeme 👍

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Renata Olivová

Dobrý den, pokud bych cestovala sama, musela bych pratit nějaký příplatek ?

CK Wisnar

Dobrý večer paní Renato,
v případě že budete chtít cestovat sama, museli bychom Vás ubytovat do jednolůžkového pokoje, za který je nutné doplatit příplatek 2500 Kč. Pokud by jste souhlasila, můžeme se pokusit najít Vám spolubydlící 😉 (bez garance) a pak bychom Vám uvedený příplatek vrátili 😊. Ideální však je přesvědčit nějakou kamarádku, ať se vydá poznávat krásy Provence spolu s Vámi 😎.
S pozdravem, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru