Perly indické kuchyně: Velkolepá hostina pro 4 labužníky a mangové lassi k tomu
Přehled nabídky
Lidé v Indii při hodování zachovávají různé zvyky. Jedí jen pravou rukou a místo talířů používají třeba banánové listy. Vy však dodržujete jediný zvyk: Všechno zpucněte do posledního drobku!
Sezvěte přátele k prostřenému stolu a pochutnejte si společně na výjimečném menu v autentické indické restauraci Taj Mahal poblíž centra Ostravy. Jídla tu chutnají stejně dobře jako ta od pravé indické babičky, a tak bude vaše srdéčko jistě plesat blahem.
Pohodlně se usaďte, připijte si na zdraví jogurtovým nápojem mango lassi a pusťte se do jídla, které pro vás připravili skuteční mistři.
Vaše tabule se bude prohýbat pod náloží těch nejvytříbenějších indických dobrůtek. Ochutnáte smažené kousíčky zvané pakora a kuřecí i jehněčí kousky v omáčkách. A na chvíli klidně můžete odložit příbor a nabírat si jídlo pomocí indických placek, které otestujete jak v klasickém provedení, tak v česnekové úpravě. Hlavně si ale v břiše nechte místo na sladkou tečku – dezert jamun.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.