Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za krásami Sardinie: zájezd s dopravou, ubytováním v bungalovu a výlety

4,3 / 5 CK Wisnar Sardinie - Itálie (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza Prečanová

Cena lákavá, dovolená krásná, včetně ubytování a výletů. Jenže když si pročtete komentáře, tak až z postřehů komentujících zjistíte, že ubytování v bungalovu nebudete mít jen pro sebe, ale budete se o něho dělit s 2 cizími osobami. Což tohle by mělo být uvedeno jako jedna z prvních věcí v popisu zájezdu. Škoda, byla jsem na 99% rozhodnutá dnes koupit.

CK Wisnar

Vážená paní Prečanová,
ubytování je specifikováno v popisu zájezdu. Naše CK nemá zájem klientům nic zatajovat. Proto na všechny dotazy klientů odpovídáme na základě pravdivých a skutečných informací 😉. Tak, jak jste si měla možnost přečíst, jedná se o 2 ložnice, které jsou samostatné a neprůchozí + obývací místnost s kuchyňkou, koupelnou a WC. V případě, že by jste chtěla mít BGW obsazen jen 2 osobami, můžete si doplatit za neobsazená lůžka a obývat celý BGW jen ve dvojici. Cena zájezdu se tím však zvýší, protože ubytování na Sardinii není nikterak levné 😉. Doporučujeme přesvědčit 2 známé a vyrazit objevovat Sardinii společně 😎.
Pekný den přeje team CK WISNAR

Tereza Prečanová

Dobrý den, také bych Vás moc prosila o fotky ubytování na email: terulga@seznam.cz Děkuji :-)

CK Wisnar

Dobrý den, foto zasíláme.

Renata Olivová

Dobrý den, prosím o info zda se platí nějaký příplatek pokud bych jela sama. Děkuji. Renata

CK Wisnar

Dobrý den paní Renato,

pokud by jste cestovala sama, je potřebné uhradit příplatek za neobsazené lůžko ve 2 lůžkovém pokoji ve výši 4000,– Kč k ceně zájezdu. V případě, zájmu se můžeme pokusit doobsadit tento pokoj další ženou, a poté bychom Vám uvedený příplatek vrátili. Momentálně však nemáme žádnou ženu na doobsazení, ideální by bylo přemluvit nějakou kamatádku a cestovat společně

Pěkný den, team CK WISNAR

Marek Pecha

Prosím o foto bungalovů.

Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den pane Marku,

zašlete nám svůj e- mail a my Vám fotografie mile rádi zašleme. Zde nelze foto vkládat. Doporučujeme podívat se na naše FB stránky a v albech naleznete fotografie z minulých let na tento kouzelný ostrov. Možná Vás fotografie taky inspirují 😎…

S pozdravem, team CK WISNAR

Marcela Mačková

Dobrý večer jak dlouho trvá cesta autobusem? Děkuji Marcela

CK Wisnar

Dobrý den paní Marcelo,

cesta autobusem trvá z Prahy do přístavu Livorno cca 12 –14 hodin (záleží na hustotě provozu a dopravní situaci na dálnicích). Tato doba zahrnuje již povinné bezpečnostní pauzy, tedy připližně co 4 hodiny na 20 minut. Zastávky jsou vždy na velkých dálničních motorestech, kde se můžete i občerstvit. Poté následuje cesta trajektem z Livorna do Olbie. Lodě jsou velké, dobře vybavené, kde můžete pohodlně trávit čas během plavby, která trvá přibližně 6 hodin. Máme zajištěn denní trajekt. Věčšina klientů tento čas tráví relaxem na palubě lodi, kde je k dispozici bazén, lehátka a křesla na slunění 😎. Plavba je velmi příjemná😊 , zajímavé je pozorovat otevřené moře, ostrovy, kolem kterých trajekt pluje, mořskou faunu i flóru.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Dalibor

Můžete mi zaslat foto těch bungalovu.Děkuji moc

CK Wisnar

Dobrý den pane Dalibore,
zašlete nám svůj email a my Vám fotografie rádi zašleme, protože zde nelze fotografie vkládat. Nemusíte mít obavy BGW jsou pěkné, zařízení nové. Poloha areálu je jedinečná, nalézá se v krásné krajině subtropické vegetace nad nádhernou přírodní pláží Rena Majore. Vybavení areálu je opravdu skvělé. Zájezd můžeme doporučit 😊😎, protože Sardinie zejména oblast, kterou máme v programu je famózní.
Krásný den přeje team CK WISNAR

Lucie Zahradníková

dobrý den, je možno ubytovat 5-ti členou rodinu. 2dospělí+ 3 děti 7,13,15.let.Mohu případně poprosit fota bungalovu a ještě bych se chtěla zeptat jestli je možné vynechat nějaký den výlety a zůstat je u moře.děkuji Zahradníková

CK Wisnar

Dobrý den paní Zahradníková,

na Sardinii máme zajištěno ubytování v příjemných moderních bungalovech, které se nalézají v turistickém areálu u krásné pláže Rena Majore.
V areálu naleznete vše pro trávení příjemné dovolené. Nalézá se zde recepce, Restaurace s pizzerií a venkovní terasou, která nabízí tradiční speciality regionu Gallura, sardské pokrmy i mezinárodní jídla. K dispozici je také gril, na němž si můžete připravovat vlastní jídla, Bar, Snack bar u bazénu, venkovní bazén, Wi-Fi v oblasti restaurace zdarma.
V areálu najdete rovněž supermarket s potravinami, prádelnu a dětské hřiště. K dispozici je denní tisk a za polatek trezor. V létě je večer i během dne pořádána zábava pro děti i dospělé.
Můžeme Vám zajistit ubytování v BGW T5 – (1× ložnice se 2lůžky, 1× ložnice se 3lůžky + obývací místnost s kuchyňským koutem vybaveným na vaření i stolování, koupelnu s WC a venkovní terasu na posezení). Pokud budete mít zájem o foto bungalovu, můžeme Vám fotky zaslat na Váš email, protože zde nejde vkládat fotografie.
Všechny výlety, kromě výletu lodí jsou v ceně zájezdu a je na Vás, jestli dáte přednost poznávání , nebo koupání a slunění na pláži, či u příjemného bazénu.

Přejeme Vám krásný den, team CK Wisnar

Eva Jungová

Dobrý den, v programu vyjmenované výlety jsou všechny v ceně zájezdu?
Můžete nám sdělit jaká je výše vstupného na tyto zájezdy?
Budou organizovány s průvodcem po celou dobu celodenních výletů?
Kdybychom si zájezd zarezervovali je nutné již zaplatit celou částku?
Děkuji Vám

CK Wisnar

Dobrý den paní Jungová,

všechny výlety na Sardinii jsou v ceně zájezdu, kromě výletů lodí.
Jedná se o fakultativní výlet na unikátní rajské ostrovy Maddalena a Caprera, který organizuje náš italský partner. Cena tohoto výletu je cca 40 E včetně oběda s vínem, k dispozici bude místní průvodce mluvící kromě italštiny všemi základními mezinárodními jazyky (N, A, FR).

Při výletu podél severozápadního pobřeží a do města Alghero – můžete fakultativně absolvovat výlet lodí do nádherné Neptunovy jeskyně cca 20 E. Tady Vás bude doprovázet již náš průvodce, který Vám bude k dispozici po celou dobu zájezdu. Seznámí Vás s historií i současným životem na ostrově a bude se snažit ukázat a představit Vám navštívená místa tak, aby se i Vám krása tohoto ostrova, který je nazýván „Smaragdový“ nesmazatelně zapsala do Vaší paměti.
Žádný z výletů není povinný a je na Vás, jestli dáte přednost poznávání , nebo koupání a slunění na pláži.

Rezervaci zájezdu Vám provedeme bezplatně a poté musíte postupovat dle instrukcí Slevomatu tj. zakoupit si voucher, na základě kterého Vám zašleme smlouvu o zájezdu.

Přejeme Vám krásný den, team CK Wisnar

Jarka

V ceně je i úklid – mimo kuchyně. Jak tomu rozumnět?

CK Wisnar

Dobrý den paní Jarko,

cena zájezdu na Sardinii zahrnuje i úklid bungalovu. Nezahrnuje však úklid kuchyňské linky – tj. umytí nádobí a sporáku.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Eva Jungová

Dobrý den,
prosím o zaslání aktuálních fotografií bungalovu včetně okolí.
Děkuji Vám
S pozdravem Jungová Eva

CK Wisnar

Dobrý den paní Jungová, pro zaslání fotografií nám na mail booking@wisnar.cz zašlete Vaši e-mailovou adresu. Zde není možné fotografie vkládat. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Jaroslav

prosím – můžete mi zaslat fotky bungalovu?

CK Wisnar

Dobrý den pane Jaroslave, fotografie bungalovu Vám zašleme na Váš e-mail. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar.

j.d.moravcova@seznam.cz

Prosím napište, jak je to vlastně s tím ubytováním.Bungalov je průchozí – v prvé části manž.postele, v zadní další postele. Rozumím tomu správně – jsme dva a budeme tam s dalšími cizími 2 účastníky zájezdu? Dík za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý den paní Moravcová, ubytování je zajištěno v bungalovu T4 tj. pro 4 osoby. Jedná se o 2 menší samostatné ložnice, obývák – denní místnost s kuchyňským koutem vybaveným na vaření i stolování včetně lednice,a sporáku, koupelna a WC, terasa na posezení se zahradním nábytkem.
Pokud si přejete být v bungalovu ubytováni pouze 2 osoby, je zde možnost za příplatek dopatit neobsazené lůžko za 4000,– Kč. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Zdenka Nebáznivá

Dobrý den,
prosím Vás o sdělení jak mám uplatit již darovaný dárkový poukaz ve výši 2000,–Kč
v objednávce jsem nezjistila jak mám zadat číslo slev. poukazu. Děkuji za vaší odpověď, popř. i na MT 721942065. Ne­báznivá Z.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Zdenko,

dárkový voucher si nejdříve převeďte na kredity zde https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit a ty poté uplatníte na objednávku :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Věra Segešová

Také bych se chtěla informovat na stravování, foto z ubytování, vzdálenost pláže od bungalovů. Díky

CK Wisnar

Dobrý den paní Segešová, součástí bungalovu je kuchyňka vybavená na vaření i stolování, je zde lednice, sporák. Stravování lze rovněž zajistit v restauraci (snídaně, obědy, večeře). Na pláž dojdete za 10 –15 minut. Prosím o e-mailovou adresu, kde Vám fotky ubytování zašlu. Přeji den Jitka Pišová, CK Wisnar

Bečicova

Jaké jsou varianty stravovaní?děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Bečicová, součástí bungalovu je kuchyňka vybavená na vaření i stolování, je zde lednice, sporák. Stravování lze rovněž zajistit v restauraci (snídaně, obědy, večeře). Přeji den Jitka Pišová, CK Wisnar

Zdeněk Zvěřina

Mužete zde doložit nějaké reálné fotky z ubytování děkuji .

CK Wisnar

Dobrý den pane Zvěřino, jelikož zde není možnost vkládání fotografií, prosím o e-mailovou adresu, kde Vám fotky ubytování zašlu.
Přikládám popis ubytování: camping se nachází v regionu Gallura. Tato turistická vesnice se nalézá na svahu nad mořem a je obklopena subtropickou zahradou.
Na pláž dojdete za 10 –15 minut. Centrum obce Santa Teresa di Gallura je vzdálené 7 km. Přímo před areálem najdete autobusovou zastávku.
Vybavení: v areálu se nalézá recepce, restaurace s pizzerií a venkovní terasou, která podává tradiční speciality regionu Gallura, sardské pokrmy i mezinárodní jídla. K dispozici je také gril, na němž si můžete připravovat vlastní jídla, bar, snackbar u bazénu, Venkovní bazén, Wi-Fi v oblasti restaurace zdarma.
V areálu najdete rovněž supermarket s potravinami, prádelnu a dětské hřiště. K dispozici je denní tisk a za poplatek trezor. V létě je večer i během dne pořádána zábava pro děti i dospělé.
Ubytování: bungalovy, které nabízí 2 oddělené ložnice (jednu s manželskou postelí a druhá samostatné postele), vlastní koupelnu se sprchou a WC, obývací prostor s kuchyňským koutem, terasu na posezení. Kuchyňka je vybavená na vaření i stolování, je zde lednice, sporák.
Sportovní vyžití: fotbalové hřiště, stolní tenis, potápění, šnorchlování, pronájem kol
Akceptované kreditní karty: Maestro, Visa, CartaSi, Euro/Mastercard
Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru