Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

To nejlepší z Norska včetně Osla: zájezd s dopravou, ubytováním a snídaněmi

CK Wisnar Oslo - Norsko (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza Macourková

Dobrý den, v případě. že bychom si zajistili samostatně leteckou dopravu, je možné dostat slevu na zájezd? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Terezo,

u uvedeného zájezdu nelze nakombinovat leteckou dopravu z důvodu možných komplikací připojení se ke skupině v Norsku. I kdyby teoreticky vše proběhlo hladce, nelze z ceny zájezdu poskytnout žádnou další slevu, protože bychom pro Vás museli nechat volné sedadla v autobuse, což pro CK znamená stejné náklady, jako kdyby jste cestovala již z ČR 😉.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Hana Filová

Dobry den, kde bude mozne, koupit si obed a neco k veceri kdyz v cene je zahrnuta pouze snidane?
Dekuji.
 Filova

CK Wisnar

Dobrý podvečer paní Hano,
v ceně zájezdu jsou bohaté snídaně. Během dne je možnost zakoupit si občerstvení.
Navštívená místa jsou turisticky velmi vyhledáváná a proto je zde dostatečné množství občerstvovacich možností 😊. Večer pak v místě ubytování lze pořídit také večeře. Počítejte však s tím, že v Norsku jsou oproti ČR potraviny dražší, proto hodně klientů řeší podstatnou část jídla z vlatnich zdrojů, formou trvanlivých potravin. Nemusíte mít obavy, v Norsku hlady neumřete, je to jedna z nejbohatších zemí Evropy 😉.
Zdraví team CK WISNAR

Martin Křenek

Dobrý den,
jsem sám, ale zájezd se mi moc líbí… Rád bych chtěl touto cestou zkusit, zda-li by se nenašel někdo, kdo by byl ochoten to risknout :-D (viz mail:
mgr.martin.krenek@gmail.com). Díky a uvidíme, mnoho času není, takže buď to klapne nebo ne :-)

Dennis Holcknecht

Dobrý den
Úžasný zájezd!
Mohu se zeptat (možná nevhodně) do kdy musí být podepsaná smlouva?
Bude se tato akce někdy opakovat?
Bohužel nevím zda v tento termín bude čas ale nesmírně rád bych se zůčastnil! Pokusím se pro to udělat vše

CK Wisnar

Dobrý den pane Dennisi,

na zájezd do Norska máme v nabízeném termínu k dispozici už jen pár volných míst. Pokud se vám líbí konktrétně tento program a cena, tak neváhejte! Teší nás, že o Norsko je letos velký zájem, protože jeden termín jsme již zcela vyprodali, nyní doprodáváme uvedený zájezd.
Nicméně máme dobrou zprávu – připravujeme další zájezd do Norska, s předpokládaným termínem realizace ke konci srpna. Zájezd bude 8 denní s ještě s rozsáhlejším programem, tedy i o něco vyšší cenou. Veříme, že několik míst nabídneme i přes Slevomat, tak pak koukněte 😊 .

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Anna Sydorčuková

Veronika Novotna: hledám k sobě také parťačku ozvěte se kdyžtak na 739 271 109.

CK Wisnar

Dobrý den paní Anno,

těší nás Váš zájem o zájezd do Norska, který pořádáme. V případě, že se nám podaří najít k Vám spolucestující, ozveme se Vám na uvedené telefonní číslo 😊.

Zatím zdraví team CK WISNAR

Václav Ledinský

je podmínkou že musíme být dva,sám nemůžu

CK Wisnar

Dobrý den pane Ledinský,

doporučujeme najít si spolucestující osobu, protože pokoje jsou 2 lůžkové a něměli bychom Vás s kým ubytovat.

S pozdravem team CK WISNAR

lucie

Dobrý den, je možné při zakoupení třech vouchrů mít pokoj jeden, v případě, že bychom jeli jeden dospělí a dvě děti – 7,9 let. ??

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucie,

pokud si zakoupíte 3 vouchery na zájezd do Norska, mužeme Vás pokud si to budete přát ubytovat všechny 3 osoby v jednom pokoji. Je to samozřejmě možné a rádi Vám vyhovíme.

S pozdravem team CK WISNAR

Natalie

Dobrý den, jsou nějaké poplatky za trajekt? A musíme jít na všechny prohlídky nebo si můžeme vybrat?

CK Wisnar

Dobrý den paní Natálie, trajekty do Norska jsou již samozřejmě zahrnuté v ceně zájezdu!!! 😊😊 Na všechny prohlídky jít nemusíte. V případě, že se budete chtít odpojit a udělat si vlastní program, je nutné se na tomto domluvit s průvodcem. S pozdravem a přáním hezkého dne CK Wisnar – Soňa Leiterová

Veronika Novotná

Dobrý den, co mam delat, když bych byla jen sama ?

CK Wisnar

Dobrý den paní Novotná, je mi líto, ale bohužel cena platí pouze při zakoupení 2 voucherů a obsazení pokoje 2 osobami. Ideální je přemluvit někoho, ať jede s Vámi :) . Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar.

Milan N.

Tak to by byla fakt skvela dovolena v autobuse s 2,5 letym ditetem. ostatní vas moc nezajímají co?

Danka

Dobrý večer,
kolik stojí fakultativní zájezd lodí,vstupy-kam a za kolik,jaké jsou tzv. místní taxy,kolik stojí povlečení,to jsou dost důležité informace,o kterých bych předpokládala,že budou zveřejněny v základní nabídce.Dále mě také znepokojuje,že máte pojištění sjednané pouze do konce roku 2016,přitom zájezd pořádáte v roce 2017.Prosím o odpověď na tyto dotazy,
děkuji,Danka.

CK Wisnar

Dobrý den paní Danko, naše CK má samozřejmě uzavřenu pojistnou smlouvu pro rok 2017.
Odkaz, kde si můžete pojištění ověřit: http://www.wisnar.cz/dokumenty-ck.html.
Níže přikládám orientační ceny vstupů: Lillehammer: hokejová hala a museum 120 NOK, sloupový kostelík Ringebu či Borgund 60–80 NOK, plavba lodí po Geirangerfjordu (vodopády Sedm sester, Nápadník) 245 NOK (děti do 12 let 175 NOK), vstupné na Dalsnibbu 55 NOK, Oslo: Holmenkollen, areál zimních sportů a muzeum 110 NOK, Drakkar muzeum 85 NOK (děti a studenti do 18 let zdarma, senioři nad 69 let 55 NOK) Museum Fram+Gjoa, polární objevné cesty 120 NOK (děti a studenti 50 NOK, senioři nad 69 let 75 NOK), Kon-Tiki a Ra II 95 NOK (děti 4–15 let 45 NOK, studenti a senioři nad 69 let za 65 NOK) , hrad 60 NOK, Národní galerie 60 NOK, vojenské museum – zdarma. Povlečení nebo 2 prostěradla si můžete vzít vlastní, na místě lze půjčit za cca 40 – 60 NOK za noc. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Hana Filová

Dobry vecer, je mozne tento zajezd absolvovat s 2,5 letym ditetem? Jak se resi dalsi strava (obed, vecere). Je mozne absolvovat tento zajezd i letecky,? Dekuji moc. Hana

CK Wisnar

Dobrý den paní Filová, zájezd můžete absolvovat s 2,5 letým dítětem. Toto však musí mít v autokaru samostatné sedadlo a být připoutáno v dětské sedačce. Samozřejmě musí mít svůj platný cestovní doklad. Vzhledem k délce cesty však doporučujeme toto rozhodnutí velmi zvážit, aby svým chováním nenarušovalo klidný průběh zájezdu a neobtěžovalo ostatní klienty v autokaru. Samotný program v Norsku není tak náročný, abyste jej s dítětem nezvládli. V ceně zájezdu je zahrnuta 3 x snídaně, další stravu si můžete zakoupit vždy během osobního volna. Součástí ubytování je společenská budova, která je vybavena pro přípravu jídla a stolování. V naší nabídce je tento zájezd pouze autokarem, můžete si však zakoupit letenky a 2. den se ke skupině přidat v Oslo (čas by byl upřesněn). Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru