Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Potěšte blízké zážitkem: Příjemný relax ve společnosti rybiček Garra Rufa

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 2 741 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna Fišarová

Dobrý den, bylo by možné, aby šlo do akvária i dítě, které nemá ještě tři roky? Bude mít v dubnu. Moc dekuji za informaci a přeji krásný den.

Thajský ráj

Dobrý den Anno, tato procedura je vhodná pro děti zhruba od 3,5roku s výškou minimálně 120cm, aby vůbec dosáhlo do vody. Ale zvažte sama. :-)

Renata K.

Dobrý den,
ráda bych zakoupila 3 vochery, je možné zajistit, aby mohli jít všechny tři děti společně v ten samý termín ?

Thajský ráj

Dobrý den Renato, ano určitě je to možné. :-)

Markéta

Dobrý den,
okolo rybiček občas chodím, chci se zeptat, zda jsou jen za „výlohou“ a nebo jsou akvárka s rybičkami i v trochu soukromější části salonu? Děkuji :-)

Thajský ráj

Dobrý den Markéto, v každé z našich 5 poboček jsou také akvária soukromá, tedy žádné obavy. Pěkný zážitek je také například v Celetné, kde hledíte sice do ulice, ale z patra.

Leona

Dobrý den,
jen by mě zajímalo kolik stupnu má voda v akvárku ?

Thajský ráj

Dobrý den Leono, voda v akváriích má 32 stupňů.

Renáta

Dobrý den, chci se zeptat jaká je provozní doba v období Vánoc? Děkuji!

Thajský ráj

Dobrý den Renáto, otevírací doba v období Vánoc se nijak neliší od běžných dní v roce. Omezení je pouze 31.1. do 23:00 a 1.1. začínáme od 12:00.

Simona L.

Chci se zeptat, zda nebude problém s rezervací když máte prodáno již 2000 poukazů a všimla jsem si, že to není první akce, která je na rybičky spuštěná. Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Simono, nemusíte se vůbec obávat, v každé pobočce jsou minimálně 3 akvária, fungujeme nonstop celý rok od rána až do pozdních nočních hodin a navíc z předchozích let víme, že o rybičky Garra Rufa není do dubna velký zájem. Tedy si takové akce můžeme dovolit. Vše je spočítané. Rezervaci přesto prosím vytvořit včas. :-)

jana

dobrz den nemam ucet da s4 prosim poslat nejak y jine bankz<dekuji

Michaela

Dobrý den,
v nabídce na slevomatu je platnost voucheru do 31.3. 2017. Voucher jsem u vás vyměnila za originální poukaz, který má delší platnost (do konce května). Platí tedy datum na originálním poukazu? Voucher dávám jako dárek a tak bych ho nerada předávala se špatnou informací.

Děkuji za odpověď

Thajský ráj

Dobrý den Michaelo, platí platnost delší, do konce května, darujte tedy onen vyměněný poukaz. :-)

eva

Kdyz jsem si vymenovala voucher slevoamtu za voucher Thajskeho raje, chtelo to po mne jmeno – ale na voucheru Thajskeho raje uz zdne jmeno neni, voucher vypada jako anonymni. . Chci to dat jako darek – doufam tedy, ze nevadi, ze prijde nekdo jiny,

Thajský ráj

Dobrý den Evo, poukaz klidně darujte, nikde na poukazech se jména nevyskytují, nevadí tedy, že na něj dorazí někdo jiný :-)

Lucie S.

Dobrý den, mohu voucher ,,4× relaxační program rybičky Garra Rufa (4× 25 minut)" uplatnit najednou pro 4 osoby v jeden termín, nebo musím přijít 4× posobě, jako jednotlivec? Děkuji za odpověd'.

Thajský ráj

Dobrý den Lucie, na stránkách Thajského ráje si poukaz vyměňte za náš originál poukaz. A ano, můžete dorazit klidně najednou ve 4 lidech, funguje též na našich stránkách, online rezervační systém.

Silvie Švarcová

Dobrý den, jak je prosím možné si zarezervovat termín přes internet? Poté, co jsem zadala požadovaný kód voucheru se zobrazilo, že byl voucher již uplatněn.

Thajský ráj

Dobrý den Silvie, ideální je, vyměnit si Váš poukaz za náš originální – na stránkách Thajského ráje. Důležité je to hlavně v případě zakoupení permanentky. Abychom mohli Váš problém ověřit, napište číslo poukazu na podpora@thajsky-raj.cz.

Elena M.

Dobrý den, od kolika let je procedura možná/vhodná? Kolik lidí najednou jí může absolvovat? (jsme 5členná rodina, je šance tam být najednou?)

Thajský ráj

Dobrý den Eleno, rybičky Garra Rufa mohou absolvovat děti zhruba od 3 let. I takto početnou rodinu jsme schopni odbavit najednou, v každé pobočce máme minimálně 3 akvária, tedy si tuto příjemnou proceduru můžete užít společně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru