Nejlepší maso je u kosti: 500 g nebo 1 kg grilovaných žeber s pečivem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 1. 3. 2017.
V ceně
- 500 g grilovaných vepřových žeber
- pečivo
- nálož sterilované zeleniny (kozí rohy, cibulka, česnek, feferonky, nakládané okurky)
- omáčky (hořčice, kečup, domácí pikantní omáčka, křen)
Rezervace: nutná 24 h předem na tel. 602 803 808.
Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak hodnota voucheru propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 1. 3. 2017.
V ceně
- 1 kg grilovaných vepřových žeber
- pečivo
- nálož sterilované zeleniny (kozí rohy, cibulka, česnek, feferonky, nakládané okurky)
- omáčky (hořčice, kečup, domácí pikantní omáčka, křen)
Rezervace: nutná 24 h předem na tel. 602 803 808.
Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak hodnota voucheru propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když chce člověk dosáhnout toho nejlepšího, musí se snažit a někdy si dokonce i ušpinit ruce. Třeba při obírání žebírek.
Právě na nich je totiž to nejlepší masíčko, a je proto potřeba si s nimi důkladně pohrát, aby ani kousek nepřišel nazmar. Pěknou porci k obrání pro vás nachystají v plzeňské restauraci Karlov, která sídlí v bývalé sokolovně s historií sahající až do roku 1932.
Podle toho, jestli vyrazíte sami nebo ve dvou, objednejte voucher s 500 nebo 1000 g žeber. Jídla bude plný stůl, takže kuchař radí rozepnout pásky a s chutí se pustit do „práce“. K masu dostanete pečivo, říznou zeleninku a taky několik omáček na dochucení.
Ke klasickému jídlu patří jak jinak než klasické pivo a k Plzni jak jinak než to plzeňské, takže si nechte načepovat vychlazenou desítku nebo dvanáctku, ať vám chutná ještě o kousek více.
Většina Plzeňáků zná Karlov pod bývalým názvem DVDčko, kde se kromě jiného konaly undergroundové hudební akce. V této tradici pokračuje i současný majitel, který do velkého sálu zve hvězdy české i zahraniční scény. Kromě dobrého jídla se tu tedy pobavíte i dobrou muzikou.