Když chce člověk dosáhnout toho nejlepšího, musí se snažit a někdy si dokonce i ušpinit ruce. Třeba při obírání žebírek.
Právě na nich je totiž to nejlepší masíčko, a je proto potřeba si s nimi důkladně pohrát, aby ani kousek nepřišel nazmar. Pěknou porci k obrání pro vás nachystají v plzeňské restauraci Karlov, která sídlí v bývalé sokolovně s historií sahající až do roku 1932.
Podle toho, jestli vyrazíte sami nebo ve dvou, objednejte voucher s 500 nebo 1000 g žeber. Jídla bude plný stůl, takže kuchař radí rozepnout pásky a s chutí se pustit do „práce“. K masu dostanete pečivo, říznou zeleninku a taky několik omáček na dochucení.
Ke klasickému jídlu patří jak jinak než klasické pivo a k Plzni jak jinak než to plzeňské, takže si nechte načepovat vychlazenou desítku nebo dvanáctku, ať vám chutná ještě o kousek více.
Většina Plzeňáků zná Karlov pod bývalým názvem DVDčko, kde se kromě jiného konaly undergroundové hudební akce. V této tradici pokračuje i současný majitel, který do velkého sálu zve hvězdy české i zahraniční scény. Kromě dobrého jídla se tu tedy pobavíte i dobrou muzikou.