Dárkové poukazy na veškerou konzumaci v oceňované restauraci Le Grill
Přehled nabídky
Darujte kulinářský zážitek!
Obdarujte své blízké nevšedním kulinářským zážitkem v Michelinem doporučované restauraci Le Grill. Luxusní prostředí a vysoká gastronomie podniku skvěle doplní jakoukoli významnou událost od výročí svatby, povýšení, promoci potomků či životního jubilea. Poukaz platí na celou nabídku, kdy si můžete libovolně objednat cokoli z menu včetně nápojů.
A co vás čeká? Šéfkuchař Ondřej Koráb, který se učil u michelinských mistrů v Anglii, vytváří každý měsíc nové menu soustředěné na sezónnost a české lokální a farmářské produkty. Jistota čerstvých a originálních pokrmů je dovršena cukrářskou dokonalostí v podobě taktéž sezónně orientovaných dezertů.
Objev roku 3. ročníku ankety Zlatý kuchař 2015. Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal. V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát jej můžete i z gastronomických soutěží. |
Milovníci vína a dobrého pití nemusí mít strach. Restaurace vybavena vinotékou nabízí pečlivě vybraná vína z Čech i celého světa ve více jak 140 variantách. Obsluha vždy ráda doporučí správnou kombinaci vína a pokrmů, jež podtrhne celkovou chuť gastronomického zážitku.
Restaurace je každým rokem doporučována Michelinským průvodcem a řadí se mezi top 20 nejlepších českých restaurací podle Maurerova výběru, navíc se pravidelně zařazuje do publikace Nejlepší pražské restaurace. Přijďte ochutnat kulinářské senzace a zrelaxujte se například v prosklené části restaurace v zimní zahradě, kde vám od 18:00 bude navíc hrát pianista výběr světových skladeb. Dokonalý zážitek je zkrátka zaručen.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.