Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zábavné degustační kuchařské show v pražském Presto meat-market

Kurzy vaření - Presto Praha - Karlín (mapa) cca 50 km / 45 min
Počítáno autem z Benešova.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Maso a steaky moderní gastronomie

  • 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
  • Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll) a příloh dle trendů moderní gastronomie 
  • Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte online.
  • Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy dále zadejte kód zakoupeného voucheru. 

Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 890 Kč −47 % 990 Kč
1 890 Kč −47 % 990 Kč
1 890 Kč −47 % 990 Kč
1 890 Kč −47 % 990 Kč

Pokud máte rádi dobré jídlo a spoustu zábavy, tak je tato akce určena přesně pro vás.

Při kuchařsko – řeznických show vám připraví čtyřchodové menu a ukáží vám, jak se jednotlivé pokrmy připravují, moderně zdobí a servírují. Ke každému chodu si pro vás připravili také ochutnávku kvalitních vín, vhodných k jednotlivým pokrmům. Na výběr máte hned ze dvou akcí.

Maso a steaky moderní gastronomie

Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)

Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy. 

Nahoru