Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč na volnou konzumaci z jídelního i sushi lístku
Omezení
Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 737 888 941 a při rezervaci uveďte kód voucheru.
Termín můžete zrušit nejpozději 24 h předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč na volnou konzumaci z jídelního i sushi lístku
Omezení
Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 737 888 941 a při rezervaci uveďte kód voucheru.
Termín můžete zrušit nejpozději 24 h předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když dva vaří totéž, není to totéž. V podání kulinářských mistrů je totiž i hrachová kaše nevšedním zážitkem, který byste si rádi zopakovali.
Hrachovka vás ale v restauraci Popular Steak Bar & Sushi nečeká. Tady vznikají pokrmy úplně jiného kalibru. Tak třeba fantastické steaky, burgery, pomalu tažená telecí líčka, mořské plody nebo sushi.
Využijte dárkový poukaz v hodnotě 500 nebo 1000 Kč a přijďte ochutnat cokoli, co vás v jídelním a sushi lístku zaujme. Jediné, nač se voucher nevztahuje, je polední menu a nápoje.
Tip pro Ježíška: Věnujte dárkový poukaz svým blízkým. Jen ať si taky pochutnají. Poukaz platí až do 5. března 2017, takže si sami vyberou termín návštěvy.
V restauraci vaří vynikající kuchaři, kteří patří mezi mistry svého oboru v ČR. Klasickému menu kraluje Chef de cuisine Pavel Dočekal, v asijské kuchyni vládnou Chef de sushi Jan Vnuk a Martin Rozmajzl. Pod jejich taktovkou obsadila restaurace druhou příčku na Apetit festivalu v kategorii Východočeská restaurace roku a stala se vítězem Burger Parády 2014.