Degustační menu s vůní dálek: Libanonské i aramejské speciality pro 2
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 19. 3. 2017.
V ceně
- 2× sklenička prosecca na přípitek zdarma
- 2× talíř s předkrmy:
- hummos – perfektně ochucená cizrnová pasta dozdobená granátovým jablkem
- mutabal – drcený pečený lilek s jogurtem a sezamovou pastou tahini
- falafel – křupavé karbanátky z cizrny ochucené koriandrem, cibulkou a česnekem
- burak lahme – kořeněná masová taštička z křupavého domácího listového těsta
- 2× hlavní chod:
- grilovaný kuřecí špíz (200 g masa) dle starodávné aramejské receptury, zeleninka na grilu, lehounké domácí pšeničné placky
- 2× dezert:
- cukrářovo překvapení
- Nápoje:
- karafa s vodou (1 l)
Můžete využít do 19. 3. 2017
Rezervace: předem na tel. 724 999 066.
Rezervaci je možné zrušit nebo přesunout nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Věděli jste, že dálka má také svoji vůni a exotika specifickou chuť? A že se obojí dá napíchnout na vidličku?
Všichni milovníci dobrého jídla jsou zváni do restaurace Noor, jejíž kuchaři sestavili náramné menu vonící dálkami a exotickými ingrediencemi. Přijďte ve dvou ochutnat speciality středomořské, libanonské či aramejské kuchyně.
Naservírují vám několik studených i teplých předkrmů, které vás možná přenesou zpátky na letní dovolenou, po nich následuje špíz, připravený podle starodávné aramejské receptury, a chybět nebude ani sladká tečka. Ovšem její konkrétní podoba je tajemstvím, které odhalíte až na místě.
Na vlně exotiky můžete pokračovat i při výběru pití, kromě moravských vín tu nabízejí i vína libanonská, případně zkuste osvěžující domácí limonády.
To vše si užijete v originálním prostředí, kde čas volně plyne a nikam nechvátá a kde je na prvním místě kvalita a profesionalita. Používají tu pouze čerstvé suroviny a maso z domácích bio chovů, naopak náhražky a dochucovadla byste tu hledali marně stejně jako palmový olej. Že jsou zdejší kuchaři skuteční mistři, dokládá i ocenění odborné poroty Bosch Fresh Festivalu, která podniku udělila 1. místo v kategorii Východočeská restaurace 2016. Nechte si chutnat i vy.