Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kompletní sada LED pásku včetně adaptéru a vypínače

4,3 / 5 Alegroshop.cz 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Josef Krofta

Dobrý den, zakoupil jsem si LED pásek, barva studená bílá s adaptérem bez vypínače, který mi namontoval elektrikář před adaptér. Nalepil jsem jej na spodek závěsných skříněk u kuchyně až nad sporák a dále pokračoval pod další závěsnou skříní. Celkem jsem pásek musel ohnout 5× do pravého úhle. Po zapnutí fungoval cca 1,5 hodiny. Potom se začalo vařit a asi po 0,5 hodině pásek zhasl a již nefungoval. Zkoušel jsem jej zkracovat ve vyznačených bodech po 5ti cm ale nic se nedělo. Nakonec jsem zbytek pásku, asi 1m odlepil a nevím, zda jej mám vyhodit nebo zda se ten zbytek dá ještě nějak zachránit. Děkuji za odpověď Josef

Alegroshop.cz

Dobrý den, pokud Vám nesvítí celý pásek, bude chyba v elektroinstalaci před ním (vypínač, vedení či adaptér). LED pásek je konstruován tak, aby i při „vypadnutí“ jednoho 5 cm okruhu ostatní fungovali (paralelní zapojení okruhů). V tomto případě tedy zkontrolujte instalaci před páskem, kde nastala chyba. Samotný LED pásek lze dále použít připájením dvojlinky na vyznačené kontakty na LED pásku.

Roman

Dobrý den, obdrželi jsme od Vás RGB pásky typ 3528, spokojenost … Bohužel po nešťastném skřípnutí do zásuvky se pásek natrhnul a kontakt druhé části pásky se přerušil. Má otázka je, zda lze pásek odstřihnout a nějakou spojkou propojit tak, ať mi pásek svítí opět jako celek. Lze to vůbec? Pokud ano, co k tomu budu potřebovat a kolik to bude stát?

Děkuji za odpověď

Alegroshop.cz

Dobrý den, pásek lze propojit spojkou LED pásků či kabelovou spojkou RGB LED pásků. V případě zájmu je lze zakoupit v našem eshopu v sekci LED pásky – příslušenství k LED páskům.

Dagmar Najbertová

Dobrý den, pokud bych potřebovala pouze 3 m dá se ke zbývajícím dvěma metrům přikoupit vypínač, adaptér a využít jako další světlo? Pokud ano, na kolik to vyjde?

Alegroshop.cz

Dobrý den, ano. Dodatečné příslušenství pro druhou část LED pásku záleží na jeho typu (barevná či bílá varianta LED pásku). Napište nám prosím typ LED pásku, který budete dělit, na email info@alegroshop.cz a my Vám zašleme seznam potřebného příslušenství včetně cenové nabídky.

Pavel Maček

Dobrý den, rád bych se ujistil že RGB popis u 3528 je „všebarevný“ nebo-li že jde barva měnit a nastavit ve spektru RGB či lze pouze použít předdefinované barvy děkuji

Alegroshop.cz

Dobrý den, typ RGB pásku 3528 je tříbarevný (červená, zelená a modrá). Výsledná barva (mimo tyto tři základní barvy) se skládá namixováním těchto tří barev v různých intenzitách a je viditelná na osvětlovaném předmětu, ale nikoli při pohledu na samotný LED pásek.
Pokud máte zájem o barevně „univerzální“ RGB pásek, který mění barvy v celém spektru, je nutné zakoupit RGB pásek typu 5050.

Marcela

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je vypínač před adaptérem nebo za. Pokud je před vypínačem, zajímá mě spotřeba. Kolik to trafo „žere“, když jsou diody zhasnute. Za odpověď předem děkuji.

Alegroshop.cz

Dobrý den, vypínač je určen pro zapojení mezi LED pásek a napájecí adaptér. Napájecí adaptér má ztráty cca 2–3%.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru