Termín
Platnost do 11. 12. 2016.
V ceně
- Salám s kančím masem
- Hmotnost: 400 g
- Složení: vepřové maso 55 %, kančí maso 35 %, vepřové sádlo, přírodní koření, dus. solicí směs, dextróza, hemoglobinový prášek.
- Trvanlivost: 30 dnů od odběru
- Skladování: při teplotě +2 až +5 °C
Rezervace: Vyzvednutí zboží není potřeba oznamovat předem, pouze se na provozovně v OC Eden prokážete platným kódem voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 11. 12. 2016.
V ceně
- Salám se srnčím masem
- Složení: vepřové maso 55 %, srnčí maso 35 %, vepřové sádlo, přírodní koření, dus. solicí směs, dextróza, hemoglobinový prášek.
- Trvanlivost: 30 dnů od vyzvednutí
- Skladování: při teplotě +2 až +5 °C
Rezervace: Vyzvednutí zboží není potřeba oznamovat předem, pouze se na provozovně v OC Eden prokážete platným kódem voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nač chuťové buňky nejraději tančí? Na srnčí mazurku a na polku kančí.
Milujete dobré jídlo a nejrůznější speciality? Pak zbystřete: Tahle dobrota z voňavého masíčka u vás doma ve špajzu rozhodně nikomu překážet nebude. Na salámku se srnčím či kančím masem si pochutná i každá vaše návštěva. S láskou vyrobila uzenářská manufaktura Naše farma.
Kančí salám
Mírně pikantní salámek z libového kančího a vepřového masa, krásně vonící po divokém koření a chilli. A 12 hodin pomalého uzení na bukovém dřevě také udělá své, ta chuť je prostě omamná.
Srnčí salám
Jemnozrnný salámek z libového srnčího a vepřového masa, výrazně zauzený, krásně voní po divokém koření a koriandru. A opět si dopřávalo osvědčené uzenářské wellness: 12 hodin pomalého uzení na bukovém dřevě.