Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Komplexní potápěčský kurz pro začátečníky se školou Enjoy diving

4,3 / 5 Enjoy diving Vrchotovy Janovice  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ota

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda je kurz veden i o vikendech, pripadne, v jakych hodinach v pracovnich dnech obvykle probiha. Dekuji. Ota

Enjoy diving

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz.
Termíny kurzů resp. jednotlivých lekcí jsou stanoveny vždy po dohodě s klientem, většinou v odpoledních nebo večerních hodinách po pracovní době většiny klientů, nebo o víkendech. Zejména výuka na volné vodě probíhá nejčastěji o víkendech. Pokud Vám pracovní nebo jiné povinnosti neumožňují absolvovat kurz ve všedních dnech není problém se domluvit na víkendových termínech.

Přeji hezký den

Jan Šafr

Tom Sikora

„ponory na otevřené vodě“
Kdy jsou realizovány? I v zimě? Anebo jen v létě, tedy nyní teorie + bazén?
Díky Tom

Enjoy diving

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. V zimních měsících probíhá výuka teorie a výcvik na bazénu a na jaře podle povětrnostních podmínek a teplot vody a vzduchu začne výcvika na volné vodě. Zimní období považuji za ideální pro zahájení kurzu neboť se v rámci výcviku na bazénu dostatečně připravíte na výcvik na volné vodě a například v květnu s náma můžete jet na potápěčské safari v Egyptě. V zimních měsících lze provádět výcvik pouze za předpokladu, že potápěč má vhodné vybavení do studené vody.

Přeji hezký den
Jan Šafr

Míša

Dobrý den,
v příplatcích je napsáno o vedení kurzu v zahraničí. Pokud nebudu mít o zahraniční ponor zájem, je možné kurz absolvovat jen na území ČR? A ještě se rovnou zeptám s jakým odstupem musejí být lekce realizovány. Pokud voucher platí do 31.3., můžou být některé lekce až po tomto datumu?
 Děkuji

Enjoy diving

Dobrý den,
děkuji za váš dotaz.
Kurz v zahraničí je možný, ale není nutný. Celý kurz je možné plnohodnotně realizovat v ČR. Platnost voucheru 31.3. je termín, kdy musí být voucher uplatněn, kurz může probíhat i po skončení platnosti voucheru. Doporučuji tedy zaslat v nejbližší době kód voucheru na náš mail, čímž dojde k jeho uplatnění a na základě zaslání tohoto kódu si dohodneme termín zahájení kurzu.
Pro případné další dotazy mne prosím kontaktujte na tel. čísle 606 818 918.

Přeji hezký den
Jan Šafr

Ondra z Prahy

Dobrý den, vystavením mezinárodního dokladu se myslí PADI OWD?

Enjoy diving

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Naše škola je registrovaná v mezinárodní asociaci technickéhoo a nitroxového potápění IANTD. Asociace má celosvětovou centrálu v USA v ČR je centrála pro střední Evropu. Platnost vystaveného průkazu je shodná jako v případě asociace PADI. Námi vystavené potápěčské průkazy jsou tedy IANTD OWD.

Přeji hezký den

Jan Šafr

Pavel Václavík

Dobrý den, kde budou kurzy probíhat? stačí město

Enjoy diving

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz.
Teoretická příprava a bazénové lekce se konají na Praze 5 v Aquacentru Barrandov. Výcvik na volné vodě, pak probíhá v okolí Prahy v závislosti na podmínkách na dané lokalitě a nejčastěji na bývalem lomu nedaleko Sedlčan, který slouží potřebám potápěčů a kde máme k dispozici vše potřebné pro vedení výcviku a pořádání potápěčských akcí.

Přeji hezký den

Jan Šafr Instruktor potápění

Michal Pipta

Minimální věk?

Enjoy diving

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz, minimální věk pro přístrojové potápění je 12 let.

Přeji hezký den

Jan Šafr Instruktor potápění

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru