Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Glycerinové mýdlo s houbičkou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva Löffelmannová

Dobrý den,
zakoupená mýdla mají každé pouze 80 gramů. Jak je tedy možné, že všude uvádíte 100 gramů??

Michaela Malinová

Milý pane „Inter Bio“ (jméno neuvádíte),
pochopitelně, i mě to napadlo, ale pak jsou dvě varianty – buď je onen cizinec i majitelem obchodu, vyřizuje si agendu sám, jistě o svých nedostatcích v češtině ví, tedy stačí omluvné slůvko a zákazníci to pochopí – anebo majitel cizince jen zaměstnává, a pak je ale skutečně hloupý, že někoho, kdo neumí česky, pověří komunikací se zákazníky. Zkrátka když budu mít firmu prodávající nějaké zboží, nemohu nechat komunikovat s nakupujícími člověka, který neumí řeč země, v níž chci prodávat.

Míša

Dobrý den,
chtěla jsem si mýdlo koupit, ale odradila mě Vaše odpověď na předchozí dotaz Zuzany. Když pominu asi 30 interpunkčních nedostatků, tak zkrátka někdo, kdo ve třech řádcích napíše pět hrubých gramatických chyb, vzbuzuje natolik velkou míru pochybností o své solidnosti, že si od něj prostě nelze nic koupit…

Inter Bio

Dobrý den Míšo,velice nerad bych se dotkl Vaší inteligence,ale s odvoláním právě na tuto,bych Vám dal k úvaze,zda někdo,kdo tkzv. nasekal takových hrubek v tak krátkém textu nemusí být méněcený ignorant,ale pouze česky nemluvící cizinec,který se snažil co nejdříve vyřídit Váš dotaz.I tak si velice vážím Vaší časové investice,kterou jste vložila do napsání těchto pár řádků invektiv.

Zuzana Daňková

Na kolik použití je odhadnuto??Ne­rozpustí mokrá houbička mýdlo??

Inter Bio

Dobrý den,
jak je znamo tuhá mydla mají hodne dlouhou výdrž houbička na jedne strane navic usnadnuje použití celkova gramaž je 100gr.tolik važi velké samostatne prodejne glicerinové mydlo a podle toho je předpokladana vydrž až 50 použiti.Po použití nechte mydlo položeni na straně hobičce richle uschne.
S pozdravem
Tým Interbio.cz

Dita

Dobrý den, lze vyzvednout osobně na provozovně? Dekuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Dito,

moc mě to mrzí, ale osobní odběr je možný pouze v Zásilkovně, kterou si můžete vybrat :-)

Hezký sváteční den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru