Dejte chladit dobré víno, skočte pro čerstvé pečivo nebo upečte domácí bagetky a připravte si královské pohoštění, v němž hraje hlavní roli francouzská terina. Lahodná masová pomazánka, která dá pečivu ten správný šmak.
Vyberte si ze 4 druhů:
Kachní terina s brusinkami: Kachní maso 20,3 %, brusinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, drůbeží játra, vepřové kůže, voda, sůl, calvados, pepř přírodní aroma, koření
Kančí terina s rozinkami:Kančí maso 20,4 %, rozinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, drůbeží játra, vepřová játra, voda, sůl, Armagnac, pepř přírodní aroma, koření.
Terina z perličky s hroznovým vínem:Maso perliček 21,5 %, rozinky 3 %, drůbeží játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, krůtí maso, sůl, rum, pepř přírodní aroma.
Tradiční farmářská terina:Vepřová játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, vejce, pšeničná mouka, sůl, dextróza, koření a bylinky, příchutě a kouřové příchutě.
Terinu podávejte vychlazenou a nešetřete s ní, pečivo pomažte hojnou vrstvou a dejte si do nosu. Před otevřením skladujte terinu v suchu a při pokojové teplotě. Po otevření ji schovejte do lednice a rychle spotřebujte. To ale nebude problém, taková pochoutka zmizí, dřív než řeknete švec.