Moderní gastronomie: 5chodové degustační menu pro dva a kniha Božská réva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
- 5chodové menu pro dva:
- 2× dýňová terinka
(chorizo, kokos, kari, koriandr) - 2× hovězí consommé
(žebro Steinhauser, kroupy, křepelčí vajíčko) - 2× platýs
(ricottové noky, omáčka ze šampaňského) - 2× konfitovaná krkovice z divočáka
(růžičková kapusta, hruška, bramborové gnocchi) - 2× krupicová kaše Atmosphere
(jablečný crumble)
- 2× dýňová terinka
- Zdarma: kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého
Můžete využít do 31. 3. 2017
- Rezervace: Nutná den předem na tel. 588 884 139. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Ne, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci můžete platit kartou.
- Ostatní možnosti: Parkování a Wi‑Fi připojení zdarma.
Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Gastronomie je svým způsobem taky věda. Její závěry jsou na rozdíl od astronomie, chemie a dalších věd nesmírně chutné.
Podívejte se na výsledky bádání olomouckých kuchařů a ochutnejte jedinečné menu, které v sobě spojuje poctivé české suroviny, současné trendy a inspiraci francouzskou kuchyní. Nabídnou vám ho v designové restauraci Atmosphere.
Těšte se na pět kreativních chodů připravených pod taktovou šikovných kuchařů. Nejprve vás nadchne dýňová terinka, následuje poctivý hovězí vývar neboli consommé, na zvolnění pak připluje delikátní platýs. Po něm se budete rozplývat nad každým soustem krkovičky z divočáka a na závěr zavoní krupicová kaše.
Čtivý dárek
Odcházet budete se spokojeným bříškem a navíc dárkem v podobě knihy Božská réva od Barbary Myšičkové. Mimořádná publikace o víně se pyšní zvláštním oceněním poroty OIV (Mezinárodní organizace pro révu a víno) a podpisem vám ji opatří sám šéfkuchař Tomáš Levý.
O knize Božská réva: Smyslem této knihy je hlavně oslava révy a toho, jakou radost světu přinesl. Víno provází lidstvo odjakživa a je vděčným společníkem lidských setkávání. Ona pospolitost hraje v knize zásadní roli. Publikace je naplněna mnoha zajímavými gastronomickými událostmi, které v sedmi kapitolách mají rozmanité podoby. V kuchyních špičkových šéfkuchařů budete sledovat přípravu sedmi mnohachodových hostin na počest révy vinné. K téměř padesáti vynikajícím chodům a výběru výtečných sýrů otevřete a napárujete desítky lahví vín kvalitní tuzemské a evropské produkce. Setkáte se s mnoha výjimečnými lidmi a proberete nespočet témat týkajících se vína a révy vinné. Zaposloucháte se do vyprávění o vinařině, kuchařině, práci na vinicích, ve sklepě, historii vinařství, také dostanete cenné rady ohledně nákupu a skladování vín, párování jídla a vína, výběru vinného skla. Procestujete tuzemské, ale i italské a francouzské vinařské regiony, navštívíte přes čtyři sta let staré sklepy i moderní vinařství. |