Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Disney Magical Carriage: Hrací sada Play-Doh pro malé módní návrhářky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jiřina Nováková

dobrý den, bylo by možné k této sadě objednat ještě jiné hračky ve vašem obchodě na jedno poštovné?Děkuji

Mrakyhracek.cz

Dobrý den,
mrzí mě to ale tohle bohužel nelze. Náš systém nám technicky neumožní sloučit objednávky ze Slevomatu s objednávkami z našeho eshopu. :-(

Jana

Dobrý den,
objednala jsem si 3 ks Popelčina kočáru. Teď jsem zjistila, že by se nám hodil ještě 1 ks. Objednávku jsem zatím neplatila. Je možné ještě vše sloučit do jednoho balíku?
Děkuji, J.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jani,

moc mě to mrzí, ale dodatečně bohužel nelze objednávku upravit. Mohu vám pouze objednávku stornovat a můžete vytvořit novou na správný počet kusů :-)

Hezký sváteční den. Míša

Gabriella

Dobry den, znovu ja, objednala jsem si od Vas dva baliky za 2× 89 Kc a doruceni Ceska Posta neznamena, ze mi balik dojde domu, ackoliv se jmenuje Balik do ruky, ale ze mi balik dojde na postu? Protoze prave mi dorazil e-mail, ze mam oba baliky na poste. Jestli to tak je, to jste to nemohli napsat, ze neposilate baliky za 89 Kc domu, ale jen na postu? Navic ulozna doba je 7 dni. Velmi lituji, ze jsem od Vas cokoliv objednala, od zacatku problem za problemem.

mrakyhracek.cz

Dobrý den,
moc nás mrzí vzniklé komplikace. Balík do ruky znamená, že Vám dojde na Vaši dodací adresu. Ve Vašem případě vznikla chyba ze strany pošty, která Vám zásilku nedoručila. Na Váš email jsme Vám zaslali čísla balíků obou zásilek, podle kterých si můžete dohledat na stránkách české pošty, co přesně se s Vaší zásilkou děje, případně kontaktovat českou poštu na uvedeném telefonním čísle v emailu.

Gabriella

Zkopirovano ze stranek mrakyhracek:
Pošta – balík na poštu 89,– Kč
Pošta – balík do ruky 99,– Kč
PPL, Geis 99,– Kč
Uloženka 59,– Kč
Geis na Slovensko 189,– Kč
Osobní odběr v provozovně 29,– Kč

TEDY NE, NESPLETLA JSEM SE. ULOZENKA 59 KC.

mrakyhracek.cz

Dobrý den,
máte pravdu, na eshopu je cena za úloženku 59 Kč. Ne slevomatu je cena 69 Kč, jak je uvedeno. Cena je vyšší o 10 Kč z důvodu složitější logistiky. Děkujeme za pochopení.

Gabriella

Proc je Ulozenka pres Slevomat o 10 Kc drazsi nez Ulozenka ze stranek Mraky hracek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo,

u nás budete mít zboží zaslané přes Uloženku, na stránkách prodejce se jedná o Zásilkovnu. Jsou to tedy dvě různé firmy a proto je sazba jiná.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Kateřina

Dobrý den.v možnostech doručení nemáte zasilkovnu.ale běžně ta možnost u vás je..Opravdu není možné využít zásilkovnu.než uloženku či ČP?Děkuji

mrakyhracek.cz

Dobrý den,
přes slevomat posíláme pouze Českou poštou nebo Uloženkou.
Hezký den

Gabriella

Dobry den,
dekuji za odpoved, ale jiz jsem s firmou mluvila. Predano do obchodu to jeste neni ani nahodou, porad to maji v prodejne, ale pry to neumi pani ucetni sloucit. Na Slevomatu neni moznost zaplatit pouze zbozi bez postovneho. Takze chyba je jinde a ja budu platit 2× 89 Kc postovne. Cimz ta sleva uz trochu postrada smysl. Navic na Ulozenku chcete 69 Kc a ta firma Mrakyhracek ma na svych strankach Ulozenku za 59 Kc. Vnimam to negativne.

Gabriella

Dobry den, 8.11. jsem objednala od Vas panenku, je ted ve stavu objednavka prijata. Ted bych rada objednala tuto kreativni sadu. Muzete to prosim sloucit, abych neplatila 2×postovne 89 Kc?

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo,

Moc mě to mrzí, ale bohužel poštovné sloučit nelze, pokud je již objednávka zaplacena a předána obchodu.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru