Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neomezené týdenní cvičení v dámských fitness centrech Expreska po celé ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jarka

Dobrý den, nebudete znovu otvírat pobočku v centru Ostravy? Nejsem z Ostravy, ale pracuji centru Ostravy a ráda bych do Expresky chodila. Dojíždět do Hrabůvky by bylo pro mě totiž časově náročné. Děkuji za odpověď

Expreska

Dobrý den,
prozatím nemáme stanovené datum pro otevření další pobočky v Ostravě. Na stránkách www.expreska.cz jsou informace o připravovaných lokalitách. S pozdravem, Vaše Expreska.

Lída

Dobrý den,musí se domluvit čas předem,nebo lze přijít kdykoli v provozní době ?Jednalo by se o provozovnu Modřany.Děkuji.

Expreska

Dobrý den,

pokud jste v Expresce ještě nikdy nebyla, je potřeba se objednat na zkušební trénink s trenérkou zdarma, při kterém Vám vše vysvětlí a ukáže. Poté již můžete chodit kdykoliv a bez objednání. S pozdravem, Vaše Expreska.

Jindra

Dobrý den, je možné při zakoupení více kusů voucherů navštěvovat Expresku v následujících několika týdnech nejpozději však do 31. 12. 2016. Například 4 vouchery, čtyři týdny cvičení. Děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den,
počet voucherů je na osobu omezen, viz podmínky akce. Na jednu osobu můžete využít 1 voucher. S pozdravem, Vaše Expreska.

Michala

Dobrý den,
když si zakoupím tento zkušební týden v expresce a následně bych se rozhodla zakoupit členství v tomto týdnu, musím platit členský poplatek 600Kč anebo se tento týden bere jako zkušební trénink čili zápisné platit nemusím?
Děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den,
sleva zápisné zdarma platí pouze na zkušebním tréninku. Více info dostanete u trenérky na pobočce. S pozdravem, Vaše Expreska.

Eva

Dobry den,nekde jsem cetla,ze je mozne v Expresce hlidani deti.Muzu se tedy zeptat,zda je tato informace platna a pripadne jakym zpusobem hlidani probiha?Moc diky

Expreska

Dobrý den,

co se týká možnosti hlídání dětí záleží na dané pobočce Expresky. Informujte se tedy na Vámi vybrané pobočce, zda-li poskytují hlídání dětí. S pozdravem, Vaše Expreska.

xxx

Dobrý den, měla bych dotaz,zda když si vyzkouším lekci zdarma. Mohu si na týden zakoupit voucher nebo ne?

Expreska

Dobrý den,

voucher na týden si můžete zakoupit i před absolvováním zkušebního tréninku zdarma. Pokud jste již zkušební trénink absolvovala a ještě nejste členkou Expresky, voucher na týden cvičení si můžete zakoupit. S pozdravem, Vaše Expreska.

Andrea Šulcová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné první zkušební trénink s trenérkou absolvovat např. až v 19 hodin, případně o víkendu? Bohužel mám časově náročnou práci na to, abych mohla dorazit např. v 18 hodin či dříve. Děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den,
o víkendu je zkušební trénink určitě možný. Ve večerních hodinách také, ovšem záleží na dané pobočce, do kolika hodin má otevřeno. Informujte se tedy na Vámi vybrané pobočce. S pozdravem, Vaše Expreska.

Ladka Blahova

Dobrý den, chystáte nebo už je pobočka v Prostějově? Diky

Expreska

Dobrý den,
Expreska v Prostějově prozatím není. O připravovaných lokalitách se můžete informovat na www.expreska.cz. S pozdravem, Vaše Expreska

Lenny

DObrý den,
musím při této akci platit jednorázový členský poplatek(600kč)?
 děkuji

Expreska

Dobrý den,

jednorázový členský poplatek neplatíte, protože se nestáváte členkou. Platíte pouze 49 Kč za voucher. S pozdravem, Vaše Expreska

Petra

Dobrý den,
je toto cvičení vhodné i pro dívku 14 let?
Děkuji.

Expreska

Dobrý den,

ano, je vhodné. Dívky u nás mohou cvičit od 13 let, nicméně s podepsaným souhlasem rodičů. Navštivte poprvé Vámi vybranou pobočku společně, kde Vám dají k podpisu formulář. S pozdravem, Vaše Expreska.

Natalie

Dobrý den, akce je platná pro stávající klientky s probíhajícím členstvím nebo lze využít, pokud jsem Expresku navštěvovala, ale členství mi skončilo asi před 2 roky? Děkuji za odpověď. S pozdravem, N.

Expreska

Dobrý den,

pokud jste v Expresce měla zakoupený cvičební plán, který Vám skončil před 2 lety, tak k tomu bylo vázané zápisné, díky čemuž jste členkou napořád, i když aktuálně neaktivní. Akce je určena pouze pro nečlenky. Zajděte na pobočku, kterou jste navštěvovala, a poptejte se na možnost vyzkoušení Expresky, když jste neaktivní členka. Určitě spolu něco vymyslíte:) S pozdravem, Vaše Expreska.

Petra

Dobrý den,

jedná se tedy o pernamentku na 7 vstupů libovolně kdykoliv?
Je pernamentka časově omezena? Mohou slevu využít i stávající členky Expresky?

Děkuji.
 Petra

Expreska

Dobrý den,

je to permanentka na týden, ne na 7 jednotlivých vstupů. Např. voucher na týden cvičení uplatníte 1.12., platnost bude tedy do 7.12. a v tomto rozmezí je na Vás, kolikrát si přijdete zacvičit. Je to tedy časově omezené týdnem. Sleva není pro stávající členky, viz v popisu akce. S pozdravem, Vaše Expreska.

Kateřina

Dobrý den, pochopila jsem podle předchozího dotazu správně, že nemusím chodit celý týden v kuse, ale např. sedm pátků? Děkuji

Expreska

Dobrý den,

sedm pátků nelze využít. Když na pobočce uplatníte voucher, budete mít 7 dní od daného data a ty můžete využít, kolikrát chcete, ale v rámci toho týdnu. S pozdravem, Vaše Expreska.

Zuzana P.

Dobrý den, máte pvoinnou vstupní konzultaci? A dá se případně nějak zkrátit? Mám zkušenost z obdobného fitka, ale nerada bych strávila hodinu vstupní konzultací s trenérkou. Předem děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den,
první zkušební trénink s trenérkou je nutné absolvovat, abyste věděla, jak cvičit v kruhu. Určitě není problém se domluvit s trenérkou na místě, která Vám to zkrátí na půl hodinu, což je doba doporučeného tréninku v Expresce. S pozdravem, Vaše Expreska.

Katka

Dobrý den, je možné během toho týdne střídat pobočky nebo musím navštěvovat jen jednu?

Expreska

Dobrý den,
během tohoto týdne můžete střídat pobočky. S pozdravem, Vaše Expreska.

Renáta

Dobrý den, musím chodit každý den v týdnu nebo si těch sedm dní můžu zvolit libovolne? Pracují na smeny, tak si nemůžu dovolit chodit cvičit každý den. Děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den,
můžete si těch 7 dní v rámci týdnu vybrat libovolně, kolikrát chcete. Můžete si přijít zacvičit v rámci týdnu 3× či každý den. S pozdravem, Vaše Expreska.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru