Food21: Inspirativní konference o trendech ve výživě + celodenní catering
Přehled nabídky
Poslední jídlo v pět hodin. Nebo dvě hodiny před usnutím? Šestá svačina musí obsahovat vlákninu. K rannímu čaji žádné bílkoviny. Maso jedině v úterý a když ořechy, tak maximálně tři. Rozmotejte mýty o stravování!
Zakousněte se do zdravého životního stylu a zhltněte řadu užitečných informací. Servírovat se budou na 2. ročníku největší české konference o výživě Food21, která má za cíl informovat o trendech 21. století, nejnovějších poznatcích z oblasti výživy, psychologie stravování a všeho, co se dobrého a kvalitního jídla týče.
Akce se koná v luxusním prostředí Hotelu Grandior v centru Prahy, uvádět ji bude moderátor Jan Tuna, který ve svém pořadu A dost! testuje potraviny a odhaluje nepravosti trhu, a vystoupí celá plejáda osobností, které k tématu mají co říci. Navíc bude po celý den připraven tematický catering, na němž ochutnáte mladý kokos, zeleninové šťávy, veganské zmrzliny, raw dorty, bio saláty, bezlepkové těstoviny i pečivo a spoustu dalších delikates.
Kdo přispěje do debaty
Během dne vystoupí skvělí řečníci z řad lékařů, profesorů a odborníků na výživu, například psychiatr Radkin Honzák nebo výživový poradce Richard Pflegr, a do diskuse se zapojí i několik známých osobností – Zdeňka Pohlreich pohovoří o tom, jak s pomocí stravy zabojovala s nemocí, o své zkušenosti se zdravým jídlem se podělí zpěvák Matěj Ruppert.
Sledujte program přednášek, ať víte, co se chystá, nebo koukněte na novinky na facebooku.