Gastronomické blaho: Večeře pro dva ve Vile Kajetánce
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 1. 2017.
V ceně
- 2× předkrm:
- Krevety (10 ks) pečené na česnekovém másle a podávané na rukolovém salátku s cherry rajčátky
nebo - Telecí tataráček s křepelčím žloutkem podávaný s topinkami a česnekem
- Krevety (10 ks) pečené na česnekovém másle a podávané na rukolovém salátku s cherry rajčátky
- 2× hlavní chod:
- 200 g grilovaná kachní prsíčka s omáčkou z divokých brusinek, listovým salátkem a šťouchanými bramborami se slaninou a cibulkou
nebo - 200 g uruguayský hovězí rumpsteak s grilovanou středomořskou zeleninou a gratinovanými bramborami nebo hranolky
- 200 g grilovaná kachní prsíčka s omáčkou z divokých brusinek, listovým salátkem a šťouchanými bramborami se slaninou a cibulkou
- 2× dezert:
- Domácí mrkvový dort s ořechy a citrónovou polevou
- Láhev vína 0,75 l:
- Italské bílé Chardonnay DOC
nebo - Chilské červené Cabernet Sauvignon
nebo - Růžové francouzské Syrah rosé
- Italské bílé Chardonnay DOC
Můžete využít do 31. 1. 2017
- Rezervace: Telefonicky na čísle 220 580 022 nejlépe mezi 14. a 18. hodinou.
- Rezervaci proveďte včas, abyste si mohli vybrat termín, který vám nejlépe vyhovuje (doporučuje se min. 10 dní před koncem platnosti voucheru.)
- Jídlo s sebou: Nelze. Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
Případné storno proveďte nejpozději 12 hodin před domluvenou rezervací.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Bez práce nejsou koláče, ale i bez pracného vaření můžete mít výtečnou večeři, na kterou dlouho nezapomenete.
Tříchodové menu, jež ohromí všechny mlsné jazýčky, vám připraví ve Vile Kajetánka, kde se tým zkušených kuchařů specializuje na perly italské, německé a rakouské gastronomie. V noblesní restauraci situované uprostřed romantického parku s rybníčkem se pracuje s čerstvými surovinami, které jsou zpracovávány tradičními postupy. A je se na co těšit!
Vaše chuťové pohárky na správnou notu naladí předkrm v podobě krevet pečených na česnekovém másle nebo telecí tataráček s křepelčím žloutkem.
Následovat bude hlavní chod vyladěný jako náročná symfonie – můžete si vybrat grilovaná kachní prsíčka, jejichž lahodnou chuť zvýrazní omáčka z divokých brusinek, nebo se vrhněte na šťavnatý uruguayský hovězí rumpsteak s grilovanou středomořskou zeleninou.
Vhodným doprovodem jim bude láhev vína: italské bílé Chardonnay, chilské červené Cabernet Sauvignon nebo francouzské Syrah rosé. Koncert chutí zakončí výtečný domácí mrkvový dort s citronovou polevou.
Hosty, kteří tohle menu již ochutnali, poznáte naprosto bezpečně: na tváři mají blažený úsměv.