Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
6chodové luxusní vinné párování s jídlem pro jednu osobu:
- Švestky ve slaninové košilce
- Sauvignon, pozdní sběr, Vinařství Pelvins, ČR
- Hrubozrnná paštika z vepřového masa a kuřecích jater s brusinkovou omáčkou Cumberland a chipsem z chleba sv. Pavla
- Rulandské šedé, pozdní sběr, Vinařství Mikrosvín, ČR
- Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem, lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou
- Tramín červený, pozdní sběr, Vinařství Hrabal, ČR
- Slovenské halušky s brynzovou pěnou, smaženou cibulkou a zauzeným špekem Mangalica
- Kerner, pozdní sběr, Vinařství Mikrosvín, ČR
- Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami a variací žemlových knedlíků
- Neronet, Jakostní, Vinařství Pelvins, ČR
- Tvarohové šišky v křupavé máslové strouhance s horkým ovocným žahourem a pěnou z mascarpone
- Zweigeltrebe Barrique, Vinařství Hrabal, ČR
Omezení
Můžete využít do 31. 3. 2017
- Rezervace: Termín si zamluvte předem v online rezervačním systému.
- Do rezervačního systému se musíte nejprve registrovat.
- Vyčkejte na potvrzovací e‑mail a klikněte na zaslaný odkaz.
- Najděte volný termín a dokončete rezervaci.
Rezervaci změňte nejpozději 48 hodin před zamluveným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Československo už sice dávno neexistuje, česko-slovenské kulinářské bratrství ale zažívá doslova obrození. A přidá-li se k tomu víno, těžko odoláte.
Vydejte se do Czech Slovak Restaurant & Lounge, kde na blízkost našich národů nikdy nezapomněli. Pochutnáte si na šesti chodech tradičních specialit československé kuchyně. Ke každému jídlu budete pít jiné víno, pečlivě vybrané od těch nejlepších moravských vinařů.
Řízenou degustaci povede známý sommeliér a školitel v oblasti vína Michael Karlík. Všechny chody jsou inspirované tradičními českými a slovenskými recepty po vzoru proslulé kuchařky Magdaleny Dobromily Rettigové, vždy v nich ale najdete špetku inovativního přístupu. Ať už se vám na jazyku budou rozplývat švestky ve slaninové košilce, tradiční svíčková pečeně či slovenské halušky s brynzovou pěnou.
Vína jsou pozorně vybraná tak, aby souzněla s jednotlivými sladkými i slanými chody a doplnila jedinečný požitek z jídla. Abyste pak mohli oslnit svou rodinu i přátelé, projdete školou degustace, kde se naučíte, jak kombinovat jídlo se správným vínem.