Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Matrace Visco Baron s paměťovou pěnou s odesláním do 24h po přijetí platby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michaela

Dobrý večer, mám ještě dotaz k matrací, kterou položím na válendy. Matrace bude mít „čelo“ a „bok“ u zdi. Zbylé dvě strany budou volné. Mohlo by to tak být? Nemám jinou možnost. M. L.

Horeka shop

Dobrý den Michaelo,

matrace by měla být alespoň ze 2/3 volná, aby dýchala, je to tak lepší z hlediska optimálního odvětrávaní (toto pravidlo platí pro jakýkoli typ matrace). Pokud máte alespoň trochu možnost odsunout postel ode zdi, aby tam vznikl malý prostor, bylo by to lepší.

Přejeme pěkný den

Tým Horeka shop

Michaela

Dobrý den, mám dotaz, když si objednám matrací Visco Baron, mohu ji dát na tvrdé válendy? Matrace by to byla 180×200cm. Matrace je v celku a nejspíše se nedají otáčet každá zvlášť, že?
Děkuji za informaci. M. L.

Horeka shop

Dobrý den paní Michaelo,

matrace Visco Baron v rozměru 180/200 cm je v celku a není možné tedy každou zvlášť obracet. Z hlediska odvětrávání je vždy lepší matraci pokládat na lamelový rošt, pokud však tuto možnost nemáte, lze matraci volně položit na válendu s tím, že boční hrany matrace by měly být volné (ne zasazené do nějakého rámu postele), aby Vám matrace dýchala a netvořilo se v ní prostředí pro množení bakterií a plísní.

Přejeme pěkný den

Tým Horeka shop

Marie

Dobrý den, chci touto cestou poděkovat teamu Horeka, zejména p. Lejskove za její ochotu a vstřícnost a hlavně za bezproblémový nákup nabízených matrací, které včera dorazily dle požadavku na místo určení. Matrace jsou pěkné a zdají se být kvalitní. Šafaříková

Horeka shop

Dobrý den paní Šafaříková,
děkujeme za Vaší pochvalu a jsme rádi, že matrace dorazily v pořádku.
S pozdravem
Horeka team

Marie

Dobrý den, reaguji na Vaši rychlou odpověď, kterou jste mně pomohli k rozhodnutí. Nemám možnost matraci vyzkoušet, neboť mi to nedovolí vzdálenost od bydliště, přesto Vám věřím a matrace jsem dnes objednala. Děkuji.

Horeka shop

Dobrý den,
děkujeme za projevení důvěry.
S pozdravem
Horeka team

Marie Šafaříková

Dobrý večer, rozmýšlím se nad koupí matraci Visco Baron a to jako dárek dceři k Vánocům. Samozřejmě čtu i recenze. Přiznám se, že mě trochu znejistil poslední názor a hodnocení, že se matrace rozpadá… 😉

Horeka shop

Dobrý den paní Šafaříková,
daná matrace patří k nejprodávanějšímu typu a těší se velké spokojenosti u zákazníků bez reklamací. Posledním hodnocením jsme zaskočeni a stále čekáme na podání reklamace od zákazníka. Matraci si můžete vyzkoušet v našem showroomu na Škrobárenské 6, Brno.
S pozdravem
Horeka team

Jana Winklerová

Dobrý den, velikost matrace 200 × 200 není v nabídce? Děkuji Jana

Horeka shop

Dobrý den,
napište nám prosím na email objednávky@horeka-shop.cz pro bližší informace k objednání daného rozměru matrace.
S pozdravem
Horeka team

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru