Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základní kurz kitingu – ulítlá zábava pro všechny

HARAKIRI kite kurzy (12 poboček) Praha  (mapa) 46 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tereza Ungrová

Dobrý den, v popisu kurzu je uvedeno, že poukaz lze použít k zaplacení jiného kurzu. Je tedy možné přeskočit 1. lekci kurzu – ovládání kite na suchu (se kterým už zkušenosti mám) a použít voucher rovnou na lekci pro pokročilejší, konkrétně by mě zajímal kite na vodě či sněhu?
Děkuji za odpověď!

Harakiri kite kurzy

Terezko, hodnotu zakoupeného poukazu na slevomatu Vám můžeme započíst do ceny jakéhokoli jiného (delšího, intenzivnějšího, pokročilejšího) kurzu.
Kontaktujte mne prosím na emailu info@kite-kurzy.cz nebo tel.: 776 807 518 a zašlu Vám nabídku našich dalších kurzů včetně cen a doplatků k poukazu ze slevomatu.
Díky a těšíme se na Vás :-)!
Lucka, koordinátorka kite kurzů

Marcela Vrátná

Dobr den, chci se zeptat, zda místo( sníh, voda) je u kitingu přímo určené. Kamarád miluje sníh a vody se přímo bojí, tak ať ho pak nepřekvapím. děkuji

Harakiri kite kurzy

Marci, základní 2 hod kurz kitingu, který je v nabídce na slevomatu, probíhá na suchu :-), seznamujete se s kitingem, získáváte zkušenosti v ovládání draka na suchu, abyste si pak mohli vybrat, zda budete pokračovat snowkitingem na sněhu nebo kiteboardingem na vodě ;-). Na kamaráda se na kurzu už těšíme!
Lucka, koordinátorka kite kurzu

Karolína Kalounerová

Dobrý den, ráda bych kurz koupila jako vánoční dárek. Je možné v tomto případě, aby si registraci udělal obdarovaný až po obdržení dárku – voucheru osobně?
Děkuji za odpověď.

Harakiri kite kurzy

Ano, Karolíno. Stačí, když se nám obdarovaný ozve kdykoliv v rámci platnosti poukazu na kontakt, který je na poukazu uvedený. Zaregistruje se pro místa kurzů, která mu budou vyhovovat a my ho přihlásíme na některý z vypsaných termínů nebo mu následně budeme nově vypsané termíny posílat na email.
Děkuji za dotaz a ozvěte se, jak dárek udělal radost!
Petr Grochal, instruktor

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru