Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šestiměsíční online kurz španělštiny + 1 přístup pro druhou osobu zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzana

Dobry den,potrebovala bych pomoci d vytistenim voucheru.Kde mate prosim Vas zakaznicke centrum?dekuji

Speaking Friends

Dobrý den, Na této stránce můžete kontaktovat přímo Slevomat kliknutím na odkaz „Kontakt“ úplně nahoře na stránce. Chcete-li kontaktovat přímo Speaking Friends, můžete nám napsat na support@speakingfriends.com

Petra

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda tato nabídka lze případně využít, i když u Vás zamýšlená obdarovaná osoba má tento jazyk již aktivovaný? Děkuji za odpověď.

Speaking Friends

Dobrý den, originální kupón můžete věnovat, a obdarovaná osoba jej může použít, i když už má kurz na tento jazyk aktivován. Dárkový kupón však může použít pouze osoba, která u nás ještě nemá aktivní kurz. Přejeme hezký týden!

Procházková Aneta

Dobrý den, chtěla bych darovat voucher k Vánocům, ale píšete, že musí být uplatněn v daném období, tedy do 31.3.2017, takže to není možné? Děkuji za odpověď.

Speaking Friends

Dobrý den, paní Aneto. S darováním voucheru k Vánocům není problém. Osoba, která voucher obdrží, jej musí uplatnit do 31.3., takže má až tři měsíce od Vánoc na uplatnění a začetí kurzu – může se rozhodnout, kdy chce začit. Ke dni uplatnění voucheru dostane plných 6 měsíců přístupu do kurzu.

Vladan

Dobrý den, v textu píšete, že je to 6 měs. kurz s platností od 1.11. do 31.3. 2017. To je trochu rozpor-je to 5měsíců. Jak to tedy, prosím, je?
Díky
 Vladan

Speaking Friends

Dobrý den. Ke dni uplatnění voucheru dostáváte plných 6 měsíců kurzu, musíte však voucher uplatnit v mezích jeho platnosti tj. do 31.3. To znamená, že platnost voucheru je něco jiného jako trvání přístupu do kurzu. Trvání přístupu do kurzu je vždy 6 měsíců.

Jana

Dobrý den, muže oba vouchery vyuzit jedna osoba nebo musí byt darované? Z dalšího jazyka mam základy , ale nepoužívám ho a tak bych si ho zopakovala. Děkuji za odpoved a přeji pohodový den… Jana

Speaking Friends

Dobrý den, paní Jano. Dárkový voucher pro druhou osobu musí být darován někomu jinému. Naší ideologií je, že ve dvou se učí lépe :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru