Španělsko na talíři: tříchodové vánoční menu pro 2 osoby v Españole
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 12. 3. 2017.
V ceně
Menu pro 2 osoby:
- Předkrm: talíř 6 ks španělských pinchos – kanapek s jamón serrano (18 měsíců zrání), kozím sýrem El Valle Tierno, chorizem, olivami a grilovanou zeleninou
- Hlavní chod: fajita pánev pro dvě osoby s grilovanými kachními a kuřecími prsíčky na zelenině se sušenými rajčaty a badyánem (300 g)
- Příloha: smažené bramborové plátky s bylinkami, omáčky Chipotle a Alioli
- Dezert: 2× mascarpone krém s restovanou hruškou
Můžete využít do 12. 3. 2017
- Rezervace: Termín si zamluvte alespoň den předem na tel. 541 212 768.
- Jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin před původním termínem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Není nic důležitějšího než dobře jíst a pít,“ říkají Španělé.
Nemusíte nutně letět do Barcelony, abyste ochutnali Španělsko. Vydejte se do restaurace a tapas baru Española, kde vám ho naservírují přímo na talíři, ve třech barevných chodech. Speciální vánoční menu pro dva vás v mžiku přenese na sluncem zalitou promenádu u moře.
Jako předkrm okusíte španělské jednohubky pinchos s delikátní sušenou šunkou jamón serrano, kozím sýrem El Valle Tierno a dalšími libůstkami. Pokračovat budete hlavním chodem – fajita pánev pro dvě osoby s grilovanými kachními a kuřecími prsíčky na zelenině se sušenými rajčaty a badyánem uspokojí chutě i těch nejnáročnějších gurmánů. Na závěr se těšte na lahodný mascarpone krém s restovanou hruškou, neochutnat by byl ten největší prohřešek.
Poznávání španělské gastronomie si zpestřete nahlédnutím do bohatého vinného listu a jídelního lístku sestaveného pro letošní zimu.