Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Připravte auto na zimu: Kontrola vozu a přezutí, vyvážení i úschova pneumatik

2,8 / 5 autoservis a myčka Forsage Praha - Žižkov  (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Lucie A.

Dobrý den,
a když chci pouze přehodit celá kola a vyvážit? jaké jsou objednací lhůty?

autoservis a myčka Forsage

Dobrý den, spojte se s námi telefonicky a určitě pro Vás najdeme vhodný termín, můžete také volat na číslo 777 267 779 (administrace autoservisu)

Aleš Novák

Slevomat k odpovědi níže : Hodnocení tam bylo od začátku nabídky až do včerejška, než jsem přidal své ( a to tam dopoledne i vydrželo). Spolu s ním tam bylo ještě dalších 4–5 hodnocení. Tak mi tu nevykládejte pohádky, že nelze ihned zviditelnit. A nemyslím, že by bylo nějaké nevhodné. Začínám mít pocit, že potřebujete prodat ještě pár voucherů, proto hodnocení neuvádíte. Dodnes jsem měl se Slevomatem velmi dobré zkušenosti, ale záměrné skrývání objektivního hodnocení není dobrou vizitkou a tento názor budu šířit dále..

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši,

tak to se moc omlouvám, asi se jedná o nějaký ,,ajťácký šotek", který nám sem vlezl. Ihned jdu tedy vše poslat, aby mohlo být vše v pořádku. Hodnocení určitě u žádné nabídky neskrýváme.

Moc vám děkuji za upozornění a přeji vám hezký den. Míša

Aleš Novák

Dotaz na Slevomat. Proč se prosím u tohoto podniku nezobrazuje hodnocení? Ráno jsem ho psal, ale ted ho nikde nevidím (ani ty ostatní) Lidé by snad měli možnost hodnocení vidět, zvláště pokud je tento podnik poprvé na Slevomatu a zkušenosti s ním nejsou.. Děkuji za odpověď, nebo aspoň za radu, kde hodnocení najdu..

Slevomat.cz

Dobrý večer, Aleši,

protože se jedná o akci, která je na Slevomatu poprvé, nelze hodnocení ihned zviditelnit. Objeví se až při další akci. Nicméně děkujeme vám za podnět, předám ho dále, aby byla možnost zobrazit hodnocení ihned.

Hezký den. Míša

BÍLÝ

Dobrý den mohu se zeptat jakou variantu vybrat pokud mám disky zvlášt ,zimní plaště neobuté a pak na autě letní kola s disky jen sundat z auta a namontovat -----potřebuji nandat gumy na disky a pak vyměnit celá kola ,šlo by to udělat o víkendu a nebo je to velký problém moc děkuji za jakoukoli odpověd

autoservis a myčka Forsage

Dobrý den, žádný problém v tom není, zavolejte na uvedené tel.číslo a objednejte se na sobotu, v neděli bohužel nepracujeme. Váš případ zahrnuje klasické přezutí – montáž a demontáž. Děkujeme, budeme se těšit.

František Fillip

Vámi udávaný doplatek 10–50Kč odpovídá doplatku vyvážení cca za 1ks pneu.Za 4ks bude doplatek určitě minimálně 200Kč a tím je voucher absolutně nezajímavý.

Luboš P.

Nemáte pravdu, neznáte trh. Např. ATAM v Holešovicích a YES pneu ve Vysočanech, kteří nabízejí vouchery již několik let, si závaží ani ventilek neúčtují. Při doplatku 100–200 Kč postrádá voucher na atraktivitě.

autoservis a myčka Forsage

Většinou se jedná o mnohem nižší doplatek v hodnotě 10–50 kč, v případě komplikovaných kol nebo i křivých kol je to samozřejmě dražší a je to i větší práce :)

Milan

Dobrý den. Jak hodně jste zaneprázdněni? Kdy bych k vám mohl přijet? Díky

autoservis a myčka Forsage

Dobrý den, kontaktujte nás na uvedeném telefonním čísle a objednejte se v nejvhodnější termín pro Vás.

Luboš P.

V tom případě pozbývá Vaše nabídka na atraktivitě. Doplatek může být i vyšší než 100 Kč. Od začátku jste tedy s odpovědí „šachovali“, což nesvědčí o solidnosti.
K „nenápadnému“ doúčtování tedy u Vás dochází !

autoservis a myčka Forsage

Každý autoservis účtuje závaží, je to standardní. Nepište tak ukvapené komentáře před tím, než s námi budete mít zkušenost. Děkujeme.

Luboš P.

Tak teď už je v tom naprostý chaos. Zde píšete : „Vyvažovací závaží v ceně voucheru není !!!“ a na mailovou adresu jsem dostal odpověď : „Vyvažovací závaží v ceně voucheru je, jelikož je to akční nabídka, obvykle se ale účtuje 1 kč za 1g závaží. Děkujeme za dotaz.“

autoservis a myčka Forsage

Není to v ceně, omlouváme se za zmatek, nějaká chyba.

Luboš P.

Dobrý den,
nebyla zodpovězena položená otázka, zda je vyvažovací závaží v ceně voucheru, či zda se platí zvlášť. Prakticky všechny nabídky přezutí tuto informaci obsahují.
Je to tak půl napůl a je třeba si na to dát pozor. Mnoho lidí už se dalo „nachytat“ – viz 2 odkazy.
Na tom, že je většinou člověk přezutí přítomen, to nic nemění.
https://www.slever.cz/slevy/prezuti-pneumatik-nebo-celych-kol-v-auto-moto-centru-jandovsky-v-praze3
 http://www.hyperslevy.cz/praha/155116-prezuti-vsech-kol-na-osobnim-automobilu/

autoservis a myčka Forsage

Vyvažovací závaží v ceně voucheru není, jelikož je to individuální, obvykle se účtuje 1 kč za 1g závaží. Děkujeme za dotaz.

Luboš P.

Jak je to s vyvážením. Některé autoservisy nenápadně účtují závaží, takže je pak cena „doplatku“ dost překvapující.

autoservis a myčka Forsage

Dobrý den, během přezouvání můžete být přítomni a na vlastní oči vidět jak provádíme vyvážení, ve faktuře bude všechno účtování podrobně rozepsané, k nenápadnému účtování docházet určitě nebude a nemůže.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru