Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 12. 6. 2017.
V ceně
- 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur
- Sýr si odnesete s sebou domů
- Termíny kurzů:
- 7. 1. 2017
- 21. 1. 2017
- 4. 2. 2017
- 18. 2. 2017
- 4. 3. 2017
- 18. 3. 2017
- 1. 4. 2017
- 15. 4. 2017
- 29. 4. 2017
- 13. 5. 2017
- 27. 5. 2017
- 10. 6. 2017
Čas konání: 10.00–15.00
Můžete využít do 12. 6. 2017
Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.
Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!
Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům originálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.
Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.
Co se na kurzu naučíte?
- Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
- Balkánský sýr a čerstvý sýr
- Receptury dalších druhů sýrů
- Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty
Obsah kurzu
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur
Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.
Termíny kurzů:
Čas konání: 10.00–15.00 h Adresa konání: Veletržní 3, 170 00 Praha 7, Holešovice |