Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Japonská manikúra P-shine s teplým parafínovým zábalem

Přehled nabídky

Varianty (1)

Včelí královna nemá ani šajn o tom, co je P-shine, zato dobře ví, že mateří kašička je to nejlepší, co může svému tělu dopřát.

Dopřejte svým nehtům odbornou péči v olomouckém Studiu Proměn. Manikérka vám nehty upraví klasickou manikúrou, ošetří je metodou P-shine a na dovršení nanese teplý parafínový zábal, který pokožku vyživí.

P-shine je technika péče o přírodní nehty, u nás známá již několik let. Málokdo ale ví, že princip leštění nehtů vychází z dávné historie japonských předků, kteří pečovali o své nehty již před mnoha stoletími.

Japonská manikúra P-shine

Pokožka rukou je velmi slabá, nechráněná tukovými tkáněmi, proto se na ní nejdříve projevují negativní vlivy, jako jsou působení slunce a větru, střídání teplot, ale i kontakt s chemikáliemi apod. Ženám, které tak chtějí mít ruce dokonale pěstěné a bez vrásek nabídne manikérka teplý parafínový zábal s esenciálními oleji. Zábal obsahuje výtažek z pomeranče a třezalky, olej z heřmánku, olej ze sladkých mandlí a kokosový olej. Má hydratační, regenerační, zklidňující a osvěžující účinky.

Ruce jsou vizitkou každé ženy, nechte si tedy nehty profesionálně ošetřit. Už žádné schovávání rukou do kapes!

Nahoru