Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Blahodárný wellness pobyt na 3–6 dní v Beskydech se snídaněmi pro 2 osoby

4,5 / 5 Green Inn Hotel**** Čeladná (mapa) 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Robert

Dobrý den
Mám dotaz berete i flexi pass děkuji

Green Inn Hotel****

Dobrý den, děkujeme za zájem o pobyt v našem hotelu. Bohužel flexi pass nebereme. S pozdravem. Hotel Green Inn.

Tomáš

Dobrý večer, je možno 3 lůžkový pokoj? Pro tři dospělé. Jaká je cena a jak to uvést v objednávce? Děkuji za odpověď

Green Inn Hotel****

Dobrý večer, děkujeme za zájem o pobyt v našem hotelu. Na pokoji comfort + je možné připravit přistýlku pro třetí osobu. Cena za přistýlku činí 400,–Kč /noc. Tuto částku uhradíte na místě pobytu. Na našem e-mailu info@golf-ostravice.cz si zjistíte dostupnost ubytovací kapacity ve Vámi požadovaném termínu a na portále slevomat.cz zakoupíte voucher pro dvě osoby, poté si u nás termín pobytu zarezervujete e-mailem se žádostí o přistýlku.
S pozdravem. Hotel Green Inn.

Alžběta Kelnarová

Dobrý den, chci se zeptat na bezbarierovost hotelu/pokoju? Dě­kuji

Green Inn Hotel****

Dobrý den, děkujeme za zájem o pobyt v našem hotelu. Tento pokoj bohužel není bezbariérový. Pokoj comfort + se nachází v patře. Náš hotel nabízí i pokoje v přízemí, ty však nejsou součástí této nabídky. V případě Vašeho zájmu se prosím obraťte na recepci hotelu na e-mailové adrese: info@golf-ostravice.cz
S pozdravem
Hotel Green Inn.

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte volný dvoulůžkový pokoj na 2 noci v únoru a to 17.-19.2. nebo 18.-20.2. popř. 24.-26.2. Předem děkuji za odpověď.

Green Inn Hotel****

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o ubytování v našem hotelu Green Inn. V termínu od 18.-20.2. 2017 máme k dispozici dostatek pokojů typu comfort+. V případě zájmu o pobyt, nás neváhejte kontaktovat.


S přáním hezkého večera

hotel Green Inn

Lucie

Dobrý den,zaujala mě vaše nabídka s uplatněním jako dárek. Z důvodu pracovní vytíženosti mě zajímá možnost víkend.pobytu v termínu 17.3.-19.3.
(bez příplatku) a zda je i možnost vypůjčení běžkařské či lyžařské výbavy. Děkuji Lucie

Green Inn Hotel****

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o pobyt v našem resortu. Ve Vámi poptávaném termínu máme ještě volné ubytovací kapacity na pokojích typu standart s terasou, popřípadě superior. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Green Inn Hotel

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou dva nejdřívější volné pobyty přes víkend na 3dny a 2 noci? Děkuji za odpověď.

Green Inn Hotel****

Dobrý večer,

nejbližší víkendový termín je 03. – 05. března. V případě zájmu o rezervaci zašlete na naši emailovou adresu písemnou objednávku.

Recepce hotelu Green Inn.

Andrea

Dobrý den, je možno poukaz využít i v období Velikonoc tzn. od 14.4–17.4. Děkuji za odpověď

Green Inn Hotel****

Dobrý den, bohužel tento termín je již obsazený. Budete mít zájem o jiný termín?
S pozdravem a přáním hezkého večera, Green Inn Hotel

Jašková

Dobrý den máte volno v termínu 3.3.-4.3. ubytování na 1 noc 4 – členná rodina, děti 11 a 14 let, jaká by byla cena? Děkuji.

Green Inn Hotel****

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme ještě volné pokoje. Pokoje comfort + disponují možností přistýlky na pokoji. Poplatek za přistýlku je 400,– Kč/noc. Je to jen jednolůžková přistýlka, druhé dítě za příplatek 200,– Kč /noc by muselo spát s Vámi na posteli. Nebo je možné pro děti objednat pokoj standard, nižší kategorie, za 1490,– Kč/noc. Případně, pokud chcete pokoj stejného typu, pak zakoupit dva vouchery. V případě dalších dotazů a také rezervace pobytu, nás prosím kontaktujte na e-mailu: info@golf-ostravice.cz.
Děkujeme

Jarmila

Dobrý den je možné se u vás ubytovat s malým pejskem? Děkuji Pekařová.

Green Inn Hotel****

Dobrý den, paní Pekařová,

s pejskem je možné se ubytovat pouze na pokoji standart nebo standart s terasou. Ve voucheru máte ubytování v pokoji comfort+, tam zvířata nesmí. Po Vašem písemném požadavku můžete být samozřejmě s voucherem ubytována i na pokojích standart a standart s terasou. Příplatek za pejska je 300,–Kč / noc.

S pozdravem a přáním příjemných svátků, Green Inn Hotel.

Kristyna Markova

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak daleko je od hotelu nějaký ski areál? Dekuji Marková.

Green Inn Hotel****

Vážená paní Marková,
ski areál Bílá je cca 20 minut autem, zde posílám odkaz: http://www.skibila.cz/cs/zima/
S pozdravem a přáním pěkného dne, Green Inn Hotel

Natálie

Dobrý den, můžu se zeptat, zda by byly možné i večeře ? nebo jen snídaně. Děkuji Černínová

Green Inn Hotel****

Dobrý večer paní Natálie,
včetně ubytování máte pouze jen snídaně. Polopenze neposkytujeme, ale můžete si zajít přes oběd na menu nebo večer na večeři s výběrem z jídelního lístku.
S pozdravem a přáním hezkého večera, Green Inn hotel

Hoffman Barbora

Dobrý den, ráda bych se zeptala, proč je voucher inzerován se slevou 41% z 6160,–Kč, když dle ceníku ubytování je běžná cena za 2 noci v Comfort+ pokoji 3980,–Kč. Ušetřených 381,– Kč jistě potěší, ale 41% to asi nebude.
Děkuji Hoffman

Green Inn Hotel****

Hezký den, balíček je zlevněn oproti plné ceně jednotlivých položek, ze kterých je vytvořen. Kromě ubytování a snídaně, obsahuje i opakovaný vstup do wellness, uvítací přípitek, jako je běžné u ostatních podobných pobytových balíčků.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volný termín 24. – 26.2.2017 a zda je možné vzít s sebou ještě dceru – 14 let, jaká by byla za ni cena?

Green Inn Hotel****

Dobrý den paní Petro,
děkujeme za zájem o naše služby. Ano, ve Vámi požadovaném termínu máme volné pokoje. Pokoje Comfort +disponují rozkládací pohovkou, tzv. přistýlkou, kterou je možné využít jako postel pro Vaši dceru. Cena za přistýlku činí 400,– Kč/noc. V případě Vašeho zájmu, po zakoupení voucheru přes tento portál, prosím o rezervaci Vašeho termínu zasláním závazné objednávky přímo na naši e-mailovou adresu: info@golf-ostravice.cz. Děkujeme. S pozdravem a přáním hezkého dne, Green Inn hotel

Daniel Dušek

Dobrý den,
je prosím Vás možný pobyt od 3.2 do 5.2? Jous volné pokoje? :) Pokud ano na nic nečekáme.
Děkuji, Dušek

Green Inn Hotel****

Dobrý den, pane Dušku, děkujeme Vám za projevený zájem o naše služby, velice si toho vážíme. Ve Vámi poptávaném termínu máme stále dostatek volných pokojů k ubytování. V případě zájmu prosím o zakoupení voucheru přes tento portál a následnou rezervaci na naší emailové adrese: info@golf-ostravice.cz. Děkuji za pochopení a těšíme se na Vaši případnou návštěvu resortu. S pozdravem a přáním pěkného dne, Green Inn hotel.

Marcela

Dobrý den, je možné cestovat s dítětem (7 let)? Jaká by byla cena? Máte volno od 16. 3. do 19. 3. 2017? Děkuji, M. R.

Green Inn Hotel****

Dobrý den, paní Marcelo, děkuji za zprávu a projevený zájem o naše služby, velice si toho vážíme. V daném termínu máme dostatek pokojů k ubytování. Co se týče dítka, v případě, že si vyberete náš resort pro svůj pobyt a zakoupíte daný voucher, při rezervaci pokoje na naší emailové adrese: info@golf-ostravice.cz, prosím uveďte že si přejete přistýlku pro dítě. Poplatek za přistýlku je 400,– Kč/noc a cena zahrnuje jak snídani tak možný vstup do wellness. Děkuji za pochopení a těšíme se na Vaši případnou návštěvu! S pozdravem a přáním pěkného dne, Green Inn hotel.

Pašková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte volné ubytování v termínu 24.-26. února? Jednalo by se o tři dvojlůžkové pokoje – čili 6 osob.
Kde si popřípadě můžeme pobyt zarezervovat?
Děkuji Vám za odpověď.

Green Inn Hotel****

Dobrý den, paní Pašková, děkuji za zprávu a projevený zájem o naše služby, velice si toho vážíme. V daném termínu máme stále dostatek pokojů k ubytování. V případě zájmu prosím o zakoupení voucherů přes tento slevový portál a následnou závaznou rezervaci pobytu prostřednictvím emailu: info@golf-ostravice.cz. Děkuji za pochopení a těšíme se na Vaši případnou návštěvu! S pozdravem a přáním pěkného dne, Green Inn hotel.

Věra Laňková

Jsou možné víkendové pobyty

Green Inn Hotel****

Dobrý den paní Laňková, děkujeme za zájem o naše služby.
Ano, víkendové pobyty jsou možné. V případě Vašeho zájmu prosím o upřesnění konkrétního termínu, o který budete mít zájem. Děkujeme Green Inn hotel.

Josef Kočka

Dobrý den máte volno v termínu od 13.2.-19.2.2017 3 dospělí a 1 dítě 11 let s polopenzí a můžete mi to spočítat.
Moc děkuji s pozdravem Kočka

Green Inn Hotel****

Dobrý den, pane Kočko, děkujeme Vám za projevený zájem o naše služby, velice si toho vážíme. V daném termínu máme stále volné kapacity k ubytování. Ve vaše případě doporučuji zakoupit dva vouchery přes tento portál, kdy po vyžádání budete ubytováni ve stejném hotelovém domě na pokojích Comfort+ (pokoje umístěny naproti sobě). Polopenzi jako takovou bohužel nenabízíme, hosté si vybírají a la carte v naší restauraci. Snídaně je samozřejmě v ceně pobytu. Děkujeme za pochopení a v případě jakýchkoliv dalších dotazů či přání nás neváhejte kontaktovat, Green Inn hotel.

Petra

Volny termin…Dobry den.Muzu znat prvni volny termin?Dekuii

Green Inn Hotel****

Dobrý den, paní Petro, děkujeme Vám za projevený zájem o naše služby, velice si toho vážíme. První volný termín je již od 19. 11. 2016. V případě zájmu prosím o upřesnění konkrétního termínu, o který budete mít zájem. Děkujeme za pochopení, Green Inn hotel

Karel Richtar

Dobrý den, máte volno v termínu 27.12–29.12? Dekuju, Richtar.

Green Inn Hotel****

Dobrý den, pane Richtáre, děkujeme Vám za projevený zájem o naše služby. Bohužel v termínu 20. 12. 2016 – 3. 1. 2017, nelze daný voucher uplatnit. Děkujeme za pochopení. V případě zájmu o jiný termín nás neváhejte kontaktovat, Green Inn hotel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru