Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 699 Kč za vyhlídkový let v hodnotě 1420 Kč. Svět jako na dlani s báječnými muži na létajících strojích. Vzlétněte do oblak se slevou 50%.

Happy Aviation Praha  (mapa) 398 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Happy Aviation

To Iva: při koupi 4voucherů mají dva lidi zaplaceny 30 minutový let a možnost zdarma si vzít ještě s sebou jednu osobu zdarma. To jsou tedy tři osoby. Jestli chcete ještě jednu osobu tak musíte koupit ještě další 2 vouchery. Takže když to sečteme musíte pro 4 osoby na 30 minutový let zakoupit 6 voucherů.

Ivana Suchánková

Kolik voucherů mám koupit, aby 4 lidi letěli na Karlštejn? Děkuji.
 Ivana

Happy Aviation

To Honza P: Do cessny C172se vejdou krom pilota 3 osoby a do cessny C210 krom pilota se vejde 5 osob. Jinak ano 2vouchery mohou znamenat i let pro 2 osoby na 15 minut plus jedna osoba zdarma a nebo jedna osoba let 30 minut a 5 minut zdarma. Zvažte ještě možnost 4 vouchery a let 30 minut plus jedna osoba zdarma.

Honza P

A ještě jeden dotaz: Pokud si chci koupit cestu na Karlštejn pro tři osoby Cessnou C-172, stači koupit 4 vouchery a aktivovat vánoční slevu (+ jedna osoba zdarma)? Chápu to tak správně? Prosím o rychlou odpověd abych nákup stihl. Díky.

Honza P

Zdravim. Chtel bych nakoupit vouchery pro celou rodinu na spolecny let. Kolik se do letadla vejde lidi krom pilota? 4 nebo 5? Diky

olin

Tak jsem si to tady všechno přečetl a divím se jak mohou být lidi tak hloupí!!! Slevomate a Happy Aviation DRŽTE SE!!!!!

Eva

Jak široké jsou tedy ty sedadla? :) Třeba takovej 100kg člověk se tam vejde, ne?

Martin

cca. 45 cm

Happy Aviation

To Magda:
1 – Let může absolvovat i kardiak, ale jen na vlastní nebezpečí a s patřičnými léky, kdyby měl během letu potíže. Během letu mu nikdo nepomůže a je potřeba zvážit, zda daný, svobodný člověk, který je zodpovědný sám za sebe toto chce podstoupit. Naše společnost mu v tom bránit nebude, ale v případě problémů mu nebudeme moci ani pomoc. Prosím o důkladné zvážení zdravotního stavu a doporučuji poradu s ošetřujícím lékařem.

2 – 130 kg osoba není problém, nosnost letadla je daleko větší, ale bohužel fyzicky se nevejde na jedno sedadlo a tak si bude muset koupit 2 vouchery a bude mít k dispozici dvě sedadla.

magda

Dobry den,

1-Muze let absolvovat i kardiatik? (na beznych linkach letat muze. )
2-Lze voucher koupit i pro osobu vazici 130kg?

Dekuji za odpovedi.

Happy Aviation

To Marcela: Dobrý den, v případě, že požadujete let na Karlštej pro 2 osoby, je nutné zakoupit 4× voucher. V tomto případě, pak máte nárok aktivovat speciální vánoční nabídku 1 osobu zdarma s sebou a to tak, že při rezervaci nám sdělíte požadavek na aktivaci nabídky let na Karlštej + 1 osoba zdarma. Musíte však dodržet podmínky, že vouchery budou zaplaceny z jednoho účtu a Vaši aktivaci uplatníte při rezervaci. V případě, že by jste při rezervaci Váš požadavek neuplatnila, tak podmínky aktivace nebyly splněny a vy jste přišla o možnost si sebou vzít ještě další osobu, ale na to jistě nezapomenete :-) Přejeme příjemný zážitek

AKnela

dobry den,
daji se zde vyuzit i Flexi Passy?

Slevomat

Dobrý den, AKnelo,
bohužel, lze platit pouze převodem, kartou nebo vkladem na účet v bance :)

Marcela

Dobrý den, mám dotaz.
Pokud bych chtěla výlet jako dárek pro dvě osoby s letem na Karlštejn, kolik voucherů můsím zakoupit ?
Děkuji za zprávu

Happy Aviation

To Tereza: Platnost voucheru: od 22.12.2010 do 31.8.2011

To Max: je mi líto, ale můžete uplatňit jako slevu na PPL pouze 10× voucher nicméně budeme rádi, když se příhlásíte emailem a domluvíme si osobní schůzku, kde Vaše PPL můžeme probrat a najít variantu, aby jste byl spokejen. Těšíme se na osobní setkání :-)

To Petra: musíte si vybrat buď jako jedna osoba poletíte na základě 2× voucher 30 + 5 minut zdarma a nebo na základě dvou voucherů poletíte 15 minut dva lidi + jedna osoba zdarma, kterou si vyberete. Podmínkou aktivace této speciální vánoční akce je však uvést tento Váš požadavek na základě koupi dvou voucherů při rezervaci a zaplatit vouchery z jednoho účtu. Dobré je, že si to do té doby, než budete si chtít voucher uplatnit můžete rozmyslet :-) Platnost voucheru: od 22.12.2010 do 31.8.2011 Přejeme příjemné přemýšlení ;-)

Petra

Dobrý den,když si tedy u vas koupím 2 v.tedy na 35 min mohu sebou vzít druhou osobu zdarma?chápu to dobře?a když si koupim jen 1 na 15 min?děkuji

Max

Chtěl bych se zeptat: jestli si u vás koupím 180 voucheru budou mi všechny uznáný na výcvik ppl?
 díky

Max

aaa, už to vidím: šedé políčko, podmínky, 10 voucheru na osobu…
Takže se zatím příjdu jenom svést :)

Little John

Zrovna jsem chtěl odpovědět, že pokud koupíte 180 voucherů, budete mít nárok na titul David Copperfield :-)

Tereza

Dobrý den,
do kdy se má voucher vyčerpat?
Díky Tereza

Happy Aviation

To Honza: děkujeme Honzo za Vaši nabídku, piloty i letadla samozřejmě zajištěny máme, klidně nám ale pošlete emailem Vaše CV, nidky nevíte, kdy se bude hodit :-)

To Philip: jenám líto, ale malé děti na klíně nemůžou sedět. Každý zájemce o let musí sedět na vlastním sedadle a být řádně připoután

Philip

Můžou letět i malé děti? Pokuď ano, může sedět během na klíně a je pak nutné platit cenu za 1 další osobu?

Misha

Jane, škoda, že jste toto nevymyslel dříve, že? :-)

Jan

Vymyslel jsem to dávno, milá Misho. Akorát máme letadla hodně vytížena, narozdíl od jiných, tak na to není kapacita. :-).

Dana

Teď nějak ztrácím pointu, o co Vám tedy jde? Chcete víc zákazníků, když je stejně nemůžete obsloužit protože nemáte kapacitu? :) Nebo Vám jde jen o to že Vám někdo šlápl na kuří oko :) ?

Kori

Jene, mám pocit, že jste stím spíše pomohl né uškodil.Víte čím to je ? je to tím strašením bububu já na Vás pošlu a pak uvidíte ten tanec.Funguje to v Čechách spíše obráceně.Máte li co nabídnout tak šup na to. Bude tak lepší.
Chápu, že Vás dráždí nějaká věta,ale pochybuji o bláznovství předat řízení doopravdy.Je to reklamní tah a většina to chápe.Hodně štěstí všem.

Honza

Dobrý den do Happy Aviation, kdyby jste potřebovali CPL(A) pilota pro odlétání prodaných certifikátů, můžeme se domluvit :-). Máte toto zajištěno?

Jan

Zároveň sděluji, že obratem posílám stížnost Ing. Horákovi na ÚCL, neboť nabízet, že může letadlo řídit spolucestující bez příslušné kvalifikace je porušení zákona a platných předpisů, nejen řady „L“.

Slevomat

Pokud Vám to udělá dobře… :-) Krásný den!

Kája

Pan Jan se asi nudí a je naštvaný na celý svět. Myslíte, že by tak známý a rozšířený portál – Slevomat, podporoval nezákonné akce? Asi ne že ne.
Přeji Vám krásné svátky a méně stresu.

Jan

Zdravím, společnostn HAPPY AVIATION v úvodním textu klame. Nejsou jedinou společností poskytující tyto služby + výcvik atd. nejen v PRAZE. V Praze jich je několik, v Letňanech dokonce minimálně dvě další a podstatně renomovanější. Existují na trhu velmi dlouho, narozdíl od této neznámé a nové společnosti. Prosím, aby to bylo uvedeno na pravou míru, je to nefér vůči konkurenci a není to pravda. Děkuji, majitel.

Happy Aviation

To Jan: milý Jane, stačí jen pozorně číst. Nikdy jsme nepsali, že jsme jedinou společností poskytující tyto služby v Praze. Psali jsme, že jsme jediný letecký klub a školou v Praze. Rovněž „možnost řízení letadla“ byla vysvětlena a je jasné, že všichni musíme splňovat přísná a jasná pravidla vydaná ÚCL.

Jan

Nejste jediný letecký klub a škola v Praze. Prosím o uvedení na pravou míru, pane kolego. V Letňanech jsou dva další, jeden nepletu- li se na LKVO. Děkuji za slušnost a opravu.
S pozdravem
 Jan

Kamil

Omlouvám se, ale nemám čas, číst podrobně celou diskusi. Když koupím pro mě a pro přítelkyni 2 vouchery, co za to budeme mít?

Max

Steak z kvalitní svíčkové Argentýnských býku :D

Slevomat

Stačí si přečíst celou nabídku ;–)

olin

Maxi a bude k tomu i pepřová omáčka???

Happy Aviation

Pro všechny: potvrzujeme, že při zakoupení dvou voucherů můžete vzít s sebou zdarma jednu osobu, jen musíte tuto sktečnost nahlásit při rezeraci a platba musí být hrazena z jednoho účtu

Hynek: samozřejmě, že letadlo řídí obchodní pilot :-), zájemce o let však řídí společně s pilotem ( má ruce na řídící páce, navrhuje, kam by letěl, jakým kurzem, jakou výšku atd. tzn. pilot vždy vše kontroluje a má let plně pod kontrolou, aby ani na okamžik nedošlo k ohrožení letu. I přes všechna tato omezení v rámci bezpečnosti je to však nezapomenutelný zážit, kdy si člověk uvědomí rozdíl mezi řízení auta ve 2D a letadla ve 3D :-)

Kája

Happy Aviation, to je super nabídka. Děkujeme za ní. Včera jsem zakoupila jeden poukaz. Ještě že jsem si to dneska všechno pěkně přečetla, protože hned zakupuji druhý ;o)…a těšíme se na nezapomenutelný zážitek ;o)

Petra

Dobrý den, zajímalo by mě, zda když zakoupím čtyři vouchery pro každého z rodiny, bude let probíhat celou hodinu? Děkuji

Happy Aviation

To Petra: ano, můžete si vybrat, zda poletíte hodinu a nebo zda využijete naší speciální vánoční nabídku a poletí 2 osoby 30 minut plus ZDARMA 30 minut jedna osoba, je nutné však toto nahlásit při rezervaci a platba musí být z jednoho účtu, přejeme příjemný zážitek z letu

Kolemjdoucí: děkujeme za Váš komentář, je to přesně tak, jak jste napsal :-)

Hynek

Pro boha živého, či někoho jiného, jak můžete inzerovat, že pasažér si bude moci řídit letadlo sám? To se firma nebojí kontroly ÚCL? Po takovéhle inzerci mám skutečně velmi silné nutkání uvedený úřad upozornit na tohoto provozovatele. Jedná se o porušení platných předpisů a poukázku pro odebrání nejen pilotní licence! Všichni žehráme na ři¨diče automobilů bez řidičáku a pak se dočtu tohle. No to je opravdu krásný projev zlatokopeckých praktik, kdy veškeré i slušné chování jde stranou, jen a jen nalákat zákazníka a řádně ho „podojit“!
Hrůza a děs.
Po přečtení této inzerce se stydím, a vidím, že i po 39 letech práce a aktivního praktikování v letectví mohu být nemile překvapen!!!

kolemjdoucí

Nejsem sice z inzerující firmy, nicméně dovolím se jich rovnou zastat – pokud bude pilotem instruktor, tak by to neměl přeci být problém, ne? Samozřejmě za předpokladu, že pasažér nebude řídit vzlet nebo přistání, nicméně to snad nikoho ani nenpadlo, doufám.

Max

Chlape, klid! To letadlo nepoletí chvíli bez zkušeného pilota. Přesně takto se začíná s výcvikem, kdy žák si převezmé řízení v bezpečné výšce při ustáleném letu v klidném počasí. Letadla se navrhují tak, že při puštění řízení by se mělo chovat stabilně. Vzhledem k tomu, že na jakýkoliv manévr je potřeba vynaložit určitou sílu do řízení, většina prvoletcu s tím letadlem sotva pohne.

Misha

Hynku, že by závist. Tohle by fakt nikoho nezajímalo…

LaLo

Zrejme zhrzeny konkurent…

Fanda

Ja bych si to taky rad zkusil, myslim ze to je bezpecne, bude to jako v autoskole kdy dany clovek nema ridicak a presto ridi. Na druhou stranu jestli toto je trestne tak bych UCL kontaktoval byt vami a pral bych jim aspon really 20micu pokutu a 10let natvrdo :)

Tomáš

Chtěl bych se zeptat jestli když píšete, že voucher je možné použít jako slevu na výcvik, jestli je ho také možné použít jako slevu na pronájem letadla a jestli by před takovým pronájmem bylo nutné přezkoušení. Mám PPL, nálet cca 100h z toho cca 10 na C172, všechno v posledních dvou letech (C172 od letošního léta) a pokračuju dále na CPL/ATPL. Ve výcviku mě čeká ale už jenom IFR, takže bych rád této možnosti využil k nějakému krátkému VFR letu s kamarády.

Happy Aviation

To Tomáš: Ano voucher Vám uznáme při pronájmu letadla a to při pravidlu, že jeden voucher lze uplatnit pouze při jednom letu a to o trvání nejméně jedné hodiny. Při letu dvouhodinovém, lze pak uplatnit další voucher atd. Protože Vás neznáme je 10 minutové přezkoušení, kdy si zaletíte s instruktorem dva okruhy, kontrola dokladů a Vašeho pojištění podmínkou. Když vše dopadne kladně, je pak tato sleva uznána :-)

To Kamil: budete za to mít inzerovaný 15 minutový let :-) . V případě, že jste to platil z jednoho účtu a nahlásite to při rezervaci si tím aktivujete speciální vánoční akci a to, že si s sebou můžete ještě vzít jednu osobu na tento 15 minutový let ZDARMA a nebo to využijte zcela sám a místo 30 minut poletíte 35 a podíváte se např. na Karlštej. Můžete taky nakoupit voucher 4× a pak máte možnost letět 30 minut + jedna osoba zdarma, přejeme hezký zážitek

Kamil

Děkuji za shrnutí.

Martina Š.

Omlouvám se ale nikde jsem nenašla do kdy je možné voucher využít. Snažila jsem se číst pozorně. Můžete potvrdit informaci o další osobě do letadla zdarma při zakoupení dvou voucherů? Děkuji

Martin

Platnost voucheru: od 22.12.2010 do 31.8.2011

# Lety se konají celoročně v předem vyhlášených termínech, nutné nahlásit výšku a váhu účastníka, rezervace je závazná
# Společnost si vyhrazuje právo zrušit let pro nepřízeň počasí, let proběhne v náhradním termínu

Martina Š.

Děkuji a jak je to s tou další osobou do letadla zdarma při zakoupení dvou voucherů jak psal Zrzojarda?

Martin

Odpověď nalezneš níže, stačí jen číst

Zrzojarda

Zdravím všechny zájemce,

právě jsem si objednal po dvou voucherech pro mne a mou manželku a po telefonátu s Happy Aviation jsem zjistil milou informaci, že přidali další bonus, a to, že ke koupi dvou voucherů si můžete přibrat jednu osobu zdarma!!!! Je to bomba, ale škoda, že jsem to nevěděl dřív, mohl jsem ještě více ušetřit.

Mějte se

mirda

Proč zdarma,když může letět na voucher až 5 osob.

Happy Aviation

To Vendula: dobrý den, stačí nám poslat nascanovaný poukaz že slevomatu se žádostí o dárkov´ poukaz a nejpozději druhý den ho zasílány na Vaši adresu :-) Jako dárek od naší společnosti při obědnáni dvou voucherů si sebou můžete zdarma vzít ještě jednu osobu, jen toto musíte nahlásit při rezervaci a oba dva vouchry musíte platit že stejného účtu, přejeme hezký zážitek

To Jarka: ano, to lze zajistit tím, že při rezervaci tento požadavek nahlásíte s tím, že souhlasíte s příplatky 100 Kč

Lída Breburdová

Rozumím tomu správně, že když objednám dva vouchery, tak aby mohla dotyčná obdarovaná osoba letět né 15 ale 30min, tak s ní ten let může letět ještě někdo zadarmo??

Martin

Ne můžeš jen jedno nebo druhé, musíš číst pozorně. Opakují to tu pořád dokola.

Lenka

Tak toto mne take zajima… nebo je to o tom „kdo driv prijde, ten driv mele“?

Jarka

Dobrý den,
zajímalo by mne, jestli si mohu dopředu nějak zajistit místo vedle pilota, třeba připlatit. Chtěla bych to jako dárek pro obrovského fandu letadel.
Děkuji za odpověď.

Trautenberk

Letadlo má kapacitu 5 lidí, voucher platí pro jednu osobu. Součástí je i možnost letadlo chvíli řídit.
Letí se 15 minut.

To se během 15 minut budou za letu u řízení střídat 4 pasažéři? Jak se to bude realizovat?

majkes

Nevim jestli ctu spravne jen ja… ale ridit muze zkusit ten, kdo bude sedet vedle pilota. Ctete poradne. Z toho vyplyva, ze je to na dohode s dalsimi pasazery. Asi nebudete prelezat v kabine ne?

Vendula

Dobrý den, je možné vyměnit pouzkaz ze slevomatu za normální dárkový? Nechci, aby měl kus rodiny stejné poukazy. Sice každý na něco jiného, ale i tak… Děkuji za odpověď.

Martin

Ja by jsem si to klidne odridil cele ,tatka je pilot a uz jsem lital tolikrat ze to snad ani neni mozny :D
ale i presto kupuji :)


Eva

To můj otec byl zase strojvedoucí a vlakem jsem už taky jela mockrát. Že bych dnes při své cestě napříč republikou zaskočila místo mašinfíry? ;-)

Ema

Kolik pak stojí případný pilotní výcvik a šlo by to využít i na výcvik na větroně? V tom případě by platila stejná otázka, tedy cena:-) Děkuji uvažuji o tom již dlouho

Martin

Vazne to chcete vedet? :D


Praktický kurz u nás trvá nejméně 45 hodin a to na letounu C-150 nebo
C-172. Zaleží kolik máte peněz. Cena kurz včetně přistávacích poplatků
a instruktora na palubě po celou dobu se pohybuje nejméně za 140.400,– Kč
bez DPH.

Honza

No a jestli Vám „stačí“ létat na větroni, což je dle mého názoru s přehledem to nejčistější a nekrásnější létání, tak tam se cena odvíjí od šikovnosti žáka (a tedy počtu hodin, za které se létat naučí). Obvyklá cena v českých aeroklubech je 20 – 40 tisíc. Výcvik i s veškerou teoretickou průpravou trvá přibližně 1 rok.

Honza

Určitě se s cenou za motorový výcvik dá dostat o něco níže. Ale i tak nejspíše ve všech školách částka značně přesáhne hranici 100.000. A naučit se létat můžete i na jiných strojích, než nudných Cessnách (C-150, C-172). Třeba Z-126, to je letoun nejen levný na provoz, ale ve vzduchu i velice zábavný a živý stroj.

Jana

Co to znamená „letadlo můžete také sami chvilku řídit“? To jako budu v letadle já s přítelem + 3 cizí lidé + pilot a ten ve vzduchu svěří řízení někomu, kdo sedí třeba poprvé v letadle? Není to trochu risk? :-(

Majk

Asi vedi co rikaji a delaji. Pokud mate strach, zustante na zadku a pevne zemi. Nebo si myslite, ze pilot si da dvacet a vy to odridite? … ach jo…

mn

To uz sem kdysi zazil. Pilovat Vam to „nahore“ chvili pujci a vy to proste drzite – jako druhy pilot. Nemuze se nic stat. Je to jak jet autem po rovince, kde nic neni, a drzet volant rovne… nic vic :)

jfgj

vnhgcmngf

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru