Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení v ateliéru včetně líčení a hairstylingu

4,5 / 5 Image-club.cz Praha  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Anna

Dobrý den, kdybych chtěla foto ve větší vel než je 10×15cm? Kolik by to stálo? Bylo by mozne i finalni foto zaslat pres pdf na nás mail?

Image-club.cz

Dobrý den,
Záleží, o jak velké fotografie máte zájem, podle toho je stanovena cena. Fotografie jsou zasílány standardně ve formátu JPG, pokud však budete požadovat převod do PDF, není problém. Na e-mail plné fotografie nikdy nezasíláme, jelikož jsou fotografie velké a schránky je nepřijmou, proto výsledné fotografie zasíláme přes uložiště, kde Vám do e-mailu přijde odkaz na stažení.

Pajinka Svedova

Dobry den,
chtela bych se nechat vyfotit spolu s pritelem, udelat si spolecne fotky, staci nam na to jeden voucher nebo musim zakoupit dva?
dekuji za odpoved Paja

Image-club.cz

Dobrý den, na společné fotografie Vám stačí pouze jeden voucher. Děkujeme za otázku a přejeme krásný den Image-club

petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdybych měla zájem o více než 6 upravených fotografií, kolik by stála jedna upravená fotka navíc? Popř. je možné dostat i nějaké neupravené fotky? Děkuji za odpověď.

Image-club.cz

Dobrý den, jedna upravená fotografie v plném rozlišení včetně tisku stojí 120kč/ks, pokud budete chtít opětovně vtisknout již vybranou a upravenou fotografii (pro babičku, maminku, přítele, …) cena je pouze 15kč/ks. Neupravené fotografie neposkytujeme z důvodu, že si platíte kompletní službu, čili službu + hotové fotografie a nafocené snímky slouží pouze jako negativ pro Váš výběr. Fotografie se musí vyvolat z nekomprimovaných dat a je na ní prodena základní retuš + nezbytná postprodukce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru