Královská bašta U Parléře: pečené vepřové zadní koleno pro 2
Přehled nabídky
Když nesvítí slunce, je nutné zahřát si duši i žaludek jinak. Třeba pořádnou pečínkou.
Pochutnejte si na voňavém vepřovém kolínku po selsku ve středověké restauraci U Parléře. Naservírují vám ho tu se řízným křenem, hořčičí, feferonkami, domácí kyselou okurkou, cibulí a čerstvým zelným salátkem.
Nahlédněte i do nápojového lístku, vydatnou baštu zapijete čepovaným Staropramenem či Hoegaardenem nebo si vyberete z řady lahvových piv či rozlévaných vín.
Ve středověkém příjemně osvětleném interiéru restaurace, která nese jméno po jednom z nejvýraznějších umělců evropské gotiky, česko-německém staviteli Petru Parléřovi, vám bude chutnat.
Porce bohatě vystačí pro dvě osoby.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.