Termín
Platnost do 20. 12. 2016.
V ceně
- 1× rumpsteak, 300 g
- 1× příloha dle výběru
- přílohový salátek, 120 g
- vařené brambory, 200 g
- šťouchané brambory s cibulkou a anglickou slaninou, 200 g
- hranolky, 150 g
- rýže, 150 g
- restovaná zelenina na másle, 150 g
- zelené fazolky restované se slaninou, 200 g
- bylinková bagetka
- mix pečiva
- 1× omáčka dle výběru
- pepřová
- tatarská
- sladká chilli
- švestková s kapkou brandy
- šípková s kapkou červeného vína
Rezervace: Předem na tel. 777 785 775.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 12. 2016.
V ceně
- 2× rumpsteak, 300 g
- 2× příloha dle výběru
- přílohový salátek, 120 g
- vařené brambory, 200 g
- šťouchané brambory s cibulkou a anglickou slaninou, 200 g
- hranolky, 150 g
- rýže, 150 g
- restovaná zelenina na másle, 150 g
- zelené fazolky restované se slaninou, 200 g
- bylinková bagetka
- mix pečiva
- 2× omáčka dle výběru
- pepřová
- tatarská
- sladká chilli
- švestková s kapkou brandy
- šípková s kapkou červeného vína
Rezervace: Předem na tel. 777 785 775.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co má navrhování budov společného s masem? Čím je dílo větší, tím víc na něj lidé valí oči!
Vyjděte si na procházku po malebných Vinohradech a na závěr zakotvěte ve vyhlášené gotické restauraci U Parléře, která hrdě nese jméno dvorního architekta Karla IV. Břicho si tu naplníte flákem masa velikým skoro jako Karlštejn.
S dnešním voucherem si tyhle královské hody užijete buď sami, nebo ve dvou. Zdoláte 300gramový rumpsteak, ke kterému si navíc vyberete libovou přílohu a omáčku. Co takhle šťouchané brambůrky nebo zelené fazolky se slaninkou?
Abyste svému žaludku trošku odlehčili, spláchněte dobré jídlo dobrým pitivem. Dejte si čepovaný Staropramen nebo Hoegaarden, víno či třeba malinovku. A po hodovačce klidně ještě v klídku poseďte s kávičkou a zhodnoťte pražské architektonické skvosty.