Francouzská delikatesa pro mlsné jazýčky: Jemná terina na čerstvé bagetky
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobrý den,
chci se zeptat jsou tedy teriny nyní na skladě k vyzvednutí? Z dotazů jsem
nabyla dojmu že nikoliv. Děkuji
Dobrý den, ano jsou k vyzvednutí třeba ihned na adrese Štěpánská 11. Dotazy se týkají pouze zasílání, tzn. celostátní platnosti akce. Děkuji za dotaz, Mirek Polák
Dobrý den, já bych si tedy teď objednala 2× všechny čtyři druhy a chtěla bych je zaslat, počkám ty 2–3 týdny na dodání. Půjde to tak?
Dobrý den i Vám. Pro zákazníky z celé ČR bude vypsána akce. K ceně ale přibude malé poštovné( pravděpodobně DPD). Takže prosím vyčkejte, pospíšíme si. Děkuji, M. Polák
Dobrý den,
Mohu zakoupit voucher a počkat až budete zboží i rozesílat?
Do Prahy se bohužel nedostanu.
Hezký den
Tereza
Dobrý den, je možné i zaslání? Dekuji, Zoulová
Ano, toto připravujeme a během několika(2–3) týdnů to bude připraveno. Hezký den, M. Polák
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi terinou a paštikou? Nebo jaká je definice teriny? Děkuji
Dobrý den, Romane,
terina je masová směs původem z Francie, která na rozdíl od paštiky
obsahuje nahrubo nasekané kousky masa, jater a dalších přísad. Teriny mohou
být teplé i studené. Svůj název získaly díky kameninové nádobě
(francouzsky terinne), v níž se směs připravuje.
Hezký den. Míša
Dobrý den, ráda bych objednala všechny 4 druhy jako vánoční dárek. Prosím, jaká je doba platnosti nabízených terin? Děkuji.
Dobrý den Pavlo, doba trvanlivosti je podle druhu 2018, nebo 2019. Mirek P.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den,pritel u vas minuly tyden vyzvedl teriny,ale chybi na nich cesky text (coz,myslim,ze zakona musi byt).Jak se zbozi skladuje?Normalne ve spizi?Je nejaky pokyn jak dlouho vydrzi po otevreni v lednici?dekuji
Nenalepená či spadlá samolepka. Skladování ve spíži do 21°C, po otevření samozřejmě v lednici, jako každé maso spotřebovat do 2 dnů. Pokud máte vakuovačku , tak s odčerpáním vzduchu přiměřeně déle. M. Polák