Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Francouzská delikatesa pro mlsné jazýčky: Jemná terina na čerstvé bagetky

4,5 / 5 Vína z Provence Praha - Nové Město  (mapa) 797 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Paštiky jsou opravdu výborné a obsluha příjemná.

Miroslava
Varianty (1)

Dejte chladit dobré víno, skočte pro čerstvé pečivo nebo upečte domácí bagetky a připravte si královské pohoštění, v němž hraje hlavní roli francouzská terina. Lahodná masová pomazánka, která dá pečivu ten správný šmak. 

Vyberte si ze 4 druhů:

  • Kachní terina s brusinkami: Kachní maso 20,3 %, brusinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, drůbeží játra, vepřové kůže, voda, sůl, calvados, pepř přírodní aroma, koření
  • Kančí terina s rozinkami: Kančí maso 20,4 %, rozinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, drůbeží játra, vepřová játra, voda, sůl, Armagnac, pepř přírodní aroma, koření.
  • Terina z perličky s hroznovým vínem: Maso perliček 21,5 %, rozinky 3 %, drůbeží játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, krůtí maso, sůl, rum, pepř přírodní aroma.
  • Tradiční farmářská terina: Vepřová játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, vejce, pšeničná mouka, sůl, dextróza, koření a bylinky, příchutě a kouřové příchutě.

Terinu podávejte vychlazenou a nešetřete s ní, pečivo pomažte hojnou vrstvou a dejte si do nosu. Před otevřením skladujte terinu v suchu a při pokojové teplotě. Po otevření ji schovejte do lednice a rychle spotřebujte. To ale nebude problém, taková pochoutka zmizí, dřív než řeknete švec. 

Nahoru