Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aktivní pobyt v Rumburku: 2–8 dní s polopenzí, wellness a sportem pro dva

3,6 / 5 SportLife Centrum Lužické hory (mapa) 219 prodejů

Hodnocení podniku SportLife Centrum

3,6 53×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Pavlahodinova
duben 2017
 4,0/5

sportovní aktivity

Hodnoceno: 28. dubna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Kostiro
duben 2017
 4,0/5

Vše bylo pěkné, místo, stavba-pokoje, jídelna, hrací prostory a j. , ochotný personál, dobré jídlo

Chyběl mi fén (mokré vlasy po wi).

Hodnoceno: 25. dubna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Veronika
duben 2017
 2,0/5

Po ubytování jsme ve svém dvoulůžkovém pokoji objevili jednu palandu navíc, která nám nevadila, aspoň byl pokoj větší. Ovšem, na všech čtyřech postelích bylo děravé povlečení. První noc jsme zjistili, že naše postel má prasklý rošt, který se někdo snažil neúspěšně narychlo opravit. Při ležení byla díra přesně pod zadkem, nedalo se na ní spát. Přítel musel postel o půl 12 v noci alespoň provizorně opravit, aby se na ní dalo spát do druhého dne. Druhý den, po stížnosti na recepci, tento problém nijak neřešili a my i další noc museli spát na takové posteli. A to nemluvím o tom, jak obě postele nehorázně vrzali a skřípali, kdykoliv se na nich někdo jenom lehce pohnul. Pokaždé nás to v noci probudilo. Na pokoji měl být minibar, který tam nebyl, byla zde pouze lednička, kterou nikdo vevnitř asi dost dlouho neutíral. V celém pokoji byly na zdech fleky, dokonce i od malty, zřejmě zde byla dřív větší díra, kterou aspoň jako jedinou opravili. Co nás ovšem nejvíce dostalo bylo, když jsme po otevření skříně, našli cca 20 prázdných lahví od piva. Náš pokoj byl přímo vedle wellnessu s whirpoolem, takže kdykoliv jsme byli na pokoji a někdo ve wellnessu, v pokoji byl hluk od whirpoolu.

Při první večeři byl hovězí vývar, ve kterém plavalo kuřecí maso, vepřové výpečky se zelím a bramborovými knedlíky a jako dezert kupovaný muffin, politý nechutným topingem. Polévka byla absolutně přesolená a po snědení jednoho bramborového knedlíku jsme neměli hlad na nic dalšího, jak nás absolutně zaplácl. O kupovaném tvrdém muffinu už radši ani nic neříkám. Druhá večeře se skládala z gulášové polévky (opět absolutně přesolené a hutné tak, že v ní stála lžíce), kuřecí roláda s kaší a jablečný závin. Složení jejich „menu“ jsme se dozvěděli až před večeří, kdyby nás předem upozornili, jaké to bude, určitě bychom se najedli jinde. Při snídaních personál absolutně nedoplňoval chybějící jídlo, pokud jste přišli půl hodiny po začátku snídaní, už na vás pomalu nic nezbylo. Při našem příchodu nebyly ani talířky, museli jsme jíst z podšálků k hrníčkům. Celý personál restaurace totálně neochotný a pomalý, slečny si smskovaly za barem a hosté je nezajímali. Veškeré nápoje ve skleněných lahvích měly měsíc do spotřebování.

Hned první večer jsme si v restauraci sedli na pití, a chtěli pokračovat na bowling. Přímo jsme se jedné servírky ptali, zda si pití můžeme vzít sebou. Řekla nám, že je to samozřejmost, takže jsme se zvedli a šli na bowling. Po hodině a půl jsme se vrátili na večeři a druhá servírka nás vyloženě seřvala, že co jsme si to dovolili jen tak odejít. Nebyly ani schopné si to říct mezi sebou. A to obsluhovaly pouze 3. Ohledně wellness aktivit byly ve voucheru napsány 2 hodiny wellness (2 sauny, whirpool, bazén). Při rezervaci na recepci z nich ovšem najednou vypadlo, že v jejich hotelovém wellness je to pouze hodina – buď ve whirpoolu nebo v saunách. Druhá hodina, že je v plaveckém bazénu, který je ve městě (a bohužel také ve stavu asi tak před 50 lety). Nebyli jsme jediní, kdo tím byl překvapen. Pokud to takhle má být, měli by to do toho voucheru rovnou napsat a nelákat lidi na lživé informace.

Přišlo nám, že dělají obrovský rozdíl mezi normálními hosty a hosty s vouchery. Ovšem, už je ale asi nenapadne, že i lidi za ten voucher zaplatili zrovna ne úplně málo a chtějí dostat kvalitu, za kterou si zaplatili a co jim slíbili. Pokud se takhle chtějí chovat, neměli by pobyty přes vouchery nabízet.

Voucher jsem zde nakoupila jako dárek příteli k vánocům, byl to náš první společný víkendový pobyt. Měli jsme si zde odpočinout a mít čas jenom sami pro sebe, ale všechny tyhle maličkosti dohromady nám to pěkně kazili. Ve finále nám nezbylo nic jiného než se tomu zasmát a shodnout se, že sem už opravdu víckrát nepojedeme. Je nám jasné, že ne vždy je asi všechno dokonalé, jsme ochotni pár věcí tolerovat, ale zde těch věcí bylo opravdu hodně.

Jediné, co se dá pochválit, je prostředí wellnessu, fitness centra a celkově sportovních aktivit. Je vidět, že vybavení zde nestálo pár stovek, proto jim asi nejspíš už nezbylo na neděravá povlečení.

Hodnoceno: 24. dubna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Vladimíra
duben 2017
 4,0/5

Ubytování super dostali jsme pěkný apartman!akorát počasí se navečer zhoršilo.jídlo výborné, krajina nádherná!

Trochu nevěděli kam nás ubytovat, ale nakonec nám dali pěkný apartman .Tak dobrý…

Hodnoceno: 15. dubna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Alexandra
duben 2017
 3,0/5

Areál a sportovní vyžití je výborné. Výborné polévky!

Personál je neprofesionální, práce není dobře zorganizovaná, pravá ruka neví, co dělá levá.

Hodnoceno: 3. dubna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Jiří
březen 2017
 5,0/5

Prostředí velice pěkné, vše čisté. Ubytování útulné se svou koupelnou, která byla též čistá. Obsluha milá a příjemná. Jídlo delikatesni, skládalo se ze tří chodů (polévky, hlavního chodu a dezertu). Whirpool bylo příjemné. Krásně vytvořené prostředí. Někdo se zmiňoval, že ve vířivce byly žluté proužky, opravdu jsme nic takového neviděli. Bazén je asi 30 metrů od ubytování ve starším stylu, ale to nám nevadilo. Celkový dojem byl perfektní a za nás veliká spokojenost.

Hodnoceno: 20. března 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Ketaj
březen 2017
 5,0/5

Skvělá cena, obsluha na místě ok, přizpůsobili jsme společně program dle našich požadavků. Domácí prostředí. Dostatečná nabídka sportu a vyžití, bylo furt co dělat. My jsme zde byli podruhé a spokojeni. Přijedeme určitě znovu.

Hodnoceno: 1. března 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Terezka
únor 2017
 1,0/5

Voucher jsme využili letos v únoru a pro nás to byl nejhorší welness, na kterém jsme byli. Ubytování bylo průměrné. Vypadalo to, jako by se nerozhodli, jestli chtějí mít dvě nebo tři hvězdičky.
I když ubytování se dá přejít mávnutím ruky, horší je strava, která byla vyloženě k smíchu. Nakonec jsme byli rádi, že to byla pouze polopenze a jen na dva dny. Snídaně sladké a slané, to je ok. Salám, sýr, zelenina okoralé. Na výběr jeden ředěný džus. Nic teplého na výběr nebylo, ani nám nenabídli, že něco udělají. Večeře byla v restauraci, která je i pro veřejnost. Sice je to mírně průchoďák mezi hotelem a východem, ale je příjemně zařízena. Při příchodu si nás 15 minut nikdo nevšiml. Po dvaceti minutách jsme konečně dostali něco k pití, a když nám přinesli po 40 minutách na stůl polévku, zjistili jsme, že nemáme nárok si z ničeho vybrat. První večer jsme tedy dostali polévku, rýži s kuřecím masem, houbovou omáčkou a palačinku. Polévka byla to nejlepší co jsme ten večer dostali. Byla jsem dost zklamaná, jelikož nejím houby, ale k mé úlevě jsem žádné houby nenašla, vlastně si myslím, že v tom nebylo ani to maso. Jen velký kopec rýže, zalitý něčím a podávané studené. Naprostý gurmánský zážitek, zvláště, když okolo sebe vidíte hosty restaurace s hezky vypadajícím talířem. V první chvíli mě napadlo, že to je personální jídlo. Druhý den jsme požádali, aby nám vůbec řekli, co bude k večeři, jelikož to při příjezdu sděleno nebylo a následně jsme si přáli výměnu, která v první chvíli byla zamítnuta, ale následně nám (asi šéf) nabídl, že si můžeme vybrat něco z jídelního lístku a doplatit rozdíl. Za to jsme byli vděčni. Nicméně oběd jsme měli v Rumburku na náměstí v pizzerii vedle cukrárny a všem kdo neví, kam by zajeli, restauraci doporučujeme.
Aktivit je na voucheru mnoho, ale neměli jsme možnost všechny stihnout, jelikož první večer zavřeli hotel z důvodu nedostatku personálu. K naší smůle nám to neoznámili dopředu, takže jsme si dali alkohol a po zavření jsme nemohli jet autem do města, abychom alespoň neseděli na pokoji. Takže jsme si užili večer na pokoji u televize bez jakéhokoliv pití. Opravdu rádi platíme za věci, které doma dělat nemůžeme. Ve chvíli, kdy jsme zjistili, že vlastně pokoj nemá minibar a že nám ani nic nenabídli na pokoj, jsme se už museli smát.
Nedoporučujeme hrát ping pong, který je ve stejné místnosti jako uskladněné stoly a židle, což znepříjemňuje hru a určitě nedoporučujeme whirpool, která byla viditelně nějakou dobu nemytá. Pro představu, jako když po dlouho nemyté vaně zůstane po obvodu špinavý pruh. Ovšem v tohle případě máte jistotu, že to neni jen váš špinavý vývar.
Z našeho pohledu se o hosty nedokázali plnohodnotně postarat, proto nám to připomnělo doby škol v přírodě, kde tohle děti neřeší. Museli jsme to brát s humorem, protože jsme se divili, kolik lidí podle recenzí se s takovými věcmi spokojí a berou je jako standard. Raději bychom byli, kdyby nám dopředu zavolali a domluvili se s námi na jiném termínu, když něměli zajištěný personál na 100% chod hotelu.
Jediné pozitivní na tomhle pobytu je paní recepční, která ty dva dny zastávala snad všechny funkce a byla všude vidět. Welness nedoporučujeme

Hodnoceno: 22. února 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Bunesova
únor 2017
 4,0/5

Hezké prostředí, výborné sportovní vyžití, ochotný personál

Neodpovídal popis pokoje, nebyl dvoulůžkový, ale 4lůžkový, 2 postele a palanda, LCD televizor také nebyl, pouze starý typ, snídaně oba dny stejné.

Hodnoceno: 20. února 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Lenka
únor 2017
 5,0/5

Pobyt byl moc hezký, vše bylo tak, jak je uvedeno zde v popisku. Jídlo bylo dobré, personál perfektní, sauna a výřivka dokonalé. Moc jsme si víkend užili.

Hodnoceno: 1. února 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Markéta
leden 2017
 3,0/5

Jidlo, okoli, mily personal…

pomalejsi obsluha, malo wellness sluzeb

Hodnoceno: 21. ledna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Denis
leden 2017
 1,0/5

big room and close to the woods.

This place is a joke. Paid almost 5000 for 3 nights with non-english speaking staff, a joke of breakfast, insufficient places for breakfast, no parking available in front, and some weird smell in the whole place + mold on the hallway, spiderweb + flies in the rooms, bathroom. This place is just not cleaned and I'm reserved saying this.
I had 3 nights but I stayed just 1 and left the day after. It's just ridiculous.

Hodnoceno: 21. ledna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Petr
leden 2017
 5,0/5

čisté pokoje
wellness
sportovní vyžití super!
příjemná obsluha !
jídlo naprosto v pořádku

slaboučká Wi‑Fi ale kvůli tomu jsem tam opravdu nejel

Hodnoceno: 21. ledna 2017
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Zdeněk
prosinec 2016
 4,0/5

100% bydlení, wellness, kvalita jídla, přístup personálu

10% rychlost – polévka za 45 min, hlavní jídlo cca 30 minut, zákusek dtto – chtělo by to rozšířit personál a asi i 2.kuchaře, prostě nestíhali – pro Čechy – Němci byli obslouženi o cca 30min dříve. 0% Wi‑Fi- mohli jste mne ubytovat ve vedlejším pokoji, kde to asi fungovalo, protože an chodbě to t ěšch 5 m od pokoje jelo na 100%

Hodnoceno: 17. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Jana
prosinec 2016
 4,0/5

Vynikající personál, skvělé jidlo.

Velmi malý pokoj, u postele nebyl noční stolek ani lampička.

Hodnoceno: 9. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Martina
prosinec 2016
 3,0/5

privátní vířivka a sauna
příjemná a ochotná paní na recepci

obsluha v restauraci
snídaně – hodně malý výběr jídla, když dorazíte na snídani po 8h tak toho pro vás už moc nezůstane

Hodnoceno: 9. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Petr
prosinec 2016
 2,0/5

Bezchybný přístup slečny recepční

Jídlo, obsluha u stolu/baru

Hodnoceno: 6. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Zuzana
prosinec 2016
 2,0/5

Sportovní možnosti – ping pong, bowling, …

Strava velice slabá. Ubytování na velice nízké úrovni. Wellnes nevzbuzoval pocit hygieny.

Hodnoceno: 3. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Jana
listopad 2016
 4,0/5

vše super

Hodnoceno: 30. listopadu 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Heydukova
listopad 2016
 5,0/5

Pěkný hotel, velká ochota a vstřícnost personálu, výborné jídlo (obědy, večeře), mnoho možností k sportovnímu vyžití i relaxaci přímo v hotelu, krásný pokoj.

Trochu chudší snídaně, ale v rámci třídenního pobytu dostačující.

Hodnoceno: 25. listopadu 2016
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt v Rumburku vč. wellness pro dva
Nahoru