Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantický pobyt pro dva s polopenzí a večeří při svíčkách v okouzlující Telči

4,5 / 5 Hotel Antoň Telč Telč (mapa) 125 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den, chtěla bych zakoupit voucher v termínu 21.4.-23.4.2017 nebo 5.5.-7.5.2017. Budete mít ještě volný pokoj. Moc děkuji. Lucie

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

dubnový termín je volný, květnový již nikoliv. Budeme rádi, pokud si voucher zakoupíte. Jakmile budete mít jeho číslo, prosím kontaktujte recepci na recepce@hotel-anton.cz s požadavkem na termín, číslem voucheru a kontaktem na Vás (telefonní číslo).

Děkuji Vám.

Zdeněk Antoň.

Romana

Dobrý večer, líbí se mi Vaše nabídka – jen bych ráda věděla, zda je možné uzamčení kol např. v nějaké garáži? Děkuji

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám naše nabídka líbí, kola Vám rádi schováme, není to žádný problém. Vše lze domluvit na recepci při příjezdu, rádi Vám vše ukážeme :-).

Těšíme se na zakoupení voucheru a na Vaši návštěvu.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Roman

Dobrý den. Chtěl bych zakoupit voucher na termín 21.4.-23.4.2017 ,bude volný pokoj? Pokud ne,tak mi doporučte pozdější víkendové termíny.Předem Vám děkuji,s pozdra­vem Roman.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o naše služby, v uvedeném termínu máme pokoje ještě volné. Po zakoupení voucher nám stačí napsat na recepce@hotel-anton.cz rezervaci uvedením telefonního čísla a číslem voucheru.

Velmi děkujeme a těšíme se na rezervaci.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Jana

Dobrý den.
1/ Hotel nabízí několik různých kategorií pokojů, opravdu jsou v této nabídce všechny pokoje hotelu či se jedná pouze o podkrovní (18 dvoulůžkových, 4 čtyřlůžkové)? Pokud jsou v nabídce všechny hotelové pokoje, nebude nutný další příplatek na místě? Styl „kdo dřív zarezervuje, může si vybrat ze všech“?
2/ Přímo před hotelem na jižní straně vede zdá se dosti frekventovaná silnice. Jsou sem orientovány některé pokoje nebo pouze provozní části hotelu?
3/ Doporučili byste pobyt rodinám s malými dětmi? Nějaké dětské hřiště či dětský koutek v hotelu či blízkosti? Vyžití pro malé děti ve městě či okolí?
4/ Které pokoje bychom mohli využít pro rodinu 2 dospělí, 1 dítě na přistýlce (4 roky), 1 v dětské postýlce (rok a půl)?
5/ Uvádíte „bezbariérový hotel“, je tedy k dispozici výtah? Je možné jet s kočárkem (golfkami) až do pokoje?
6/ V případě nemoci dítěte (storno i později než uvádíte), je možné se domluvit na náhradním termínu?
Děkuji za odpovědi.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o naše služby a zde zasílám odpovědi na Vaše dotazy:
1 – Tato akce se týká pouze pokojů *** Superior s vanou (tedy ne podkrovní). Žádný příplatek (kromě dětí, pokud jsou starší 5 let či za domácí zvíře na místě není.
2 – Tyto výše uvedené pokoje nejsou situovány k této silnici, nicméně hluk není problém, v noci tak silnice zase tak frekventovaná není.
3 – Dětský koutek v hotelu není, ale v uzavřeném travnatém atriu hotelu se děti vyřádí dosytosti :-). K dispozici jsou míče, pétanque, corquet… V Telči a okolí hotelu je spousta možností, rádi Vám na recepci poradíme, co navštívit.
4 – Pokoje Superior jsou dvoulůžkové, jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový. Takže je možné ubytování s dětmi, ale čím dříve provedete rezervaci, tím samozřejmě lépe.
5 – V hotelu je výtah a lze jet s kočárkem až do pokoje.
6 – Při včasném nahlášení je změna termínu možná (podle aktuální obsazenosti, samozřejmě).

Věřím, že Vám bude vše vyhovovat a že Vám budeme v Telči moci přivítat a pohostit.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Klára

Dobrý den,
nahoře píšete:
V období od 1. 1. do 31. 8. 2017 podle dostupných kapacit. Termín si rezervujete sami.
a níže uvádíte:
Voucher lze využít pouze o víkendu (pátek–neděle) do 30.4.2017

Co tedy platí? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro,

v nabídce jsou dvě varianty voucheru. jedná s platností pouze do 30.4. a druhá s platnost od 1. 5. do 31. 8. Záleží tedy jakou budete chtít využít :-)

Hezký den. Míša

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
jedná se o tři typy voucherů. Jeden z nich (za 2999,– Kč) se dá ale využít jen pátek-neděle v období 1.1. – 30.4.2017. Od 1.5. do 31.8.2017 lze voucher za 3199,– Kč za 6199,– Kč využít i v týdnu, ale na letní sezonu je o něco dražší.

Děkuji za pochopení.

Zdeněk Antoň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru