Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Asijské spa masáže dle výběru v luxusním salonu Royal Jasmine

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Daniel

Dobry den. Psal jsem sem pred 5ti dny (viz muj prispevek nize). Ne, neni pravda, ze volate zpatky (alespon v mem pripade), za 5 dni jste mi zpatky nezavolaly.

Royal Jasmine Spa

Dobrý den, nesouhlasím s Vámi, kontrola prochází přes několik lidí. Musela by to být výjimka. Příště uvidíte, že se muselo jednat o omyl. Hezký večer

Daniel

Dobry den, problem s dostupnosti salonu po telefonu musim jenom potvrdit. S partnerkou jsme u vas byli jiz dvakrat a se samotnou masazi jsme byli spokojeni ale pravdou bylo, ze pokazde pro domluveni terminu jsem se k vam dovolal minimalne na 7.-8. pokus. Chapu, ze dostupnost po telefonu neni zadnou garantovanou sluzbou ale na druhou stranu je v podstate jedno, zda objednavky vyrizujete primo interne nebo pres nejakou externi call centrum sluzbu, dulezite je, ze je to pro zakaznika odrazujici. Dnes jsem k vam volal 3× (na tel. +420 736 510 0­00 v rozmezi cca 19:30 az 20:40) a ani jednou jsem se nedovolal. Otviraci doba je podle vasich stranek 10:00 az 21:00 a tak by clovek ocekaval, ze se alespon jednou za hodinu dovola. Jde podle mne jenom o pristup.

Royal Jasmine Spa

Dobrý den, pokud se nedovoláte, vždy voláme nazpět. Nemusíte volat 7×. Naopak náš salon garantuje, to že Vás kontaktujeme nazpět. Přístup je nadstanartní, několikrát kontrolujeme a procházíme telefony. Krásný den

Katka Stone

Mám stejný problém, na uvedené telefonní číslo +420 736 510 000 se nelze dovolat. Byl mi nabídnutý termín mailem, který jsem potvrdila, následně po mě požadovali mé telefonní číslo a poté jsem dostala další zprávu že dohodnutý termín je již obsazený..?! Očekávám dohodnutý termín tak jak mi bylo nabídnuto a mnou potvrzeno nebo kompenzaci.

Royal Jasmine Spa

Dobrý den, stovky zákazníků se dovolají, podívejte se na tisíce recenzí. Třeba jste v ten moment neměla dobré spojeni. Vždy je lepší tel. komunikace. Krásný den.

Jaruska Pokorna

snazim se do salonu dovolat jiz 5 den!!!Naprosto ignoruji telefon.Byla jsem tam uz i osobne a byla jsem svedkem,ze telefon zvonil vic jak 15 min a slecna se ho vubec nevsimla.Proc si davaji tedy tel.jako kontakt?

Royal Jasmine Spa

Dobrý den, slečny na recepci telefony nezvedají, máme speciální centrum „call centrum“, kde slečny telefony zvedají. Pokud jste se nedovolala tak a) můžete mít špatné tel.číslo b) zavolala jste a my volali nazpět, ale Vy jste již telefon nezvedla, vždy voláme zákazníkům nazpět – několikrát telefony procházíme a kontrolujeme. Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru