Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pět dní v Maďarsku s neomezeným lenošením v lázních a stravováním all inclusive

CA Primazájezd Bükfürdő - Maďarsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobry den, v pripade ze pojede jedna dospela, jedno dite 9 let a dve pod 8,9. Platim tedy 1× cele a pak 50procent- ? A objednat pres slevomat jen 1× a dite pak priobjednat? Nebo jak postupovat. Dekuji.lucie

Petr

Je opravdu již golf v ceně tak jak CK inzeruje v nabídce Slevomatu?! Pokud ano tak by to vysvětlovalo cenový rozdíl. Je také podstatné kolik green fee je v ceně pobytu ( pokud vůbec ) :-)

Martina

Dobrý den Slevomate, taky jsem se dívala na tu nesmyslnou cenu, jako Vera. Tady mají ten zájezd za 5.950,– Kč/os, takže za 2 osoby 11.900,– Kč: http://www.primazajezd.cz/detail-zajezdu/greenfield-hotel-golf-and-spa/110089a/97645869d?sb=1&an=Greenfield&ci[0]=127&di[0]­=362&sm=1 Nevím, kde jste vzali původní cenu přes 13 tis. ZA 1 OSOBU. Můžete prosím dát Vy odkaz na zájezd, který tolik stojí?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino,

děkuji vám za upřesnění. Při schvalování nabídky byla opravdu uvedena tato cena. Nicméně protože to nneí v pořádku nyní, akci jsme zrušili a příště poběží tak, aby bylo vše v pořádku.

Děkuji za vaše bystré oko a mějte hezký pondělní den. Míša

Petra

Jaká je cena za dítě 6 let? Děkuji Petra

CA Primazájezd

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Dítě ve věku 6 let je ubytované zdarma.

Tým primazájezd

Vera

Dobrý den, v nabídce CK je zájezd nabízen za 6090, zde za 5999/ osoba. Neni v nabídce chyba, nemá to být za 2 osoby? Když je uváděná původní cena přes 13 tisíc? Děkuji za odpověď Vera

Slevomat.cz

Dobrý den, Vero,

děkujeme vám za upozornění. Nicméně jsme bohužel tuto nabídku nenalezli. Nicméně je možné, že jsme něco přehlédli. Mohla byste mi tedy prosím zaslat odkaz?

Předem moc děkuji. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru