Itálie na talíři – 5chodové degustační menu pro dva vč. sklenky vína
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 13. 2. 2017.
V ceně
- 2× sklenka vína dle výběru
- Pinot-Chardonnay, Sedlák
- Corvina Veronese IGT, Castelforte
- 2× bruschetta s rajčatovým cevichem, bazalkovým pestem a buvolí mozzarellou
- 2× bramborovo-lanýžový krém podávaný se soté z hub portobello
- 2× chitarrini alla carbonara s pečenými chipsy guanciale
- 2× grilovaná kachní prsíčka Barberie s omáčkou demi-glace podávaná se šafránovým rizotem milanese
- variace 3 minidezertů
Můžete využít do 13. 2. 2017
- Rezervace: Nejpozději 48 hodin předem na tel. 777 009 108. Při rezervaci nahlaste, že se jedná o voucher ze Slevomatu a jeho kód.
- Kódem voucheru se prokažte při příchodu do restaurace.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady a v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
První písemná zmínka o těstovinách pochází z dob římského císaře Tiberia, o kterém se traduje, že na jejich počest dokonce nechal postavit Velkou pastařímskou zeď.
Usedněte ke stolu autentické italské restaurace Pastař, kde vám talentovaný tým pod vedením Honzy Macháčka nachystá vynikající degustační menu o 5 chodech pro dva. Sympatický podnik najdete v historickém domě na Malostranském nábřeží, hnedle vedle Mostu Legií.
Hody započnou bruschettou s rajčatovým cevichem, bazalkovým pestem a buvolí mozzarelou. Následovat bude bramborovo-lanýžový krém a v hlavní roli se představí těstovinky chitarrini alla carbonara spolu s grilovaným kachním prsíčkem. Sladká tečka bude skutečně velkolepá – společně si smlsnete na třech domácích mini dezertících.
V ceně máte i sklenku vína, po celou dobu ji však šetřivě usrkávat nemusíte. Za zvýhodněnou cenu si k menu můžete objednat i celou lahvinku.
|
Tak buon appetito!