Termín
Platnost do 4. 12. 2016.
V ceně
Balkánské menu pro 1
- Předkrm: Grilovaný lilek
- Hlavní chod: Uštipci, 250 g (pleskavice se slaninou, sýr kajmak)
- Opečené brambory, 150 g
- 10% sleva na alkohol
- Rezervace: Předem na tel. 222 240 694.
- Jídlo s sebou: Nelze, akce platí pouze pro konzumaci v restauraci.
Rezervaci můžete změnit nejpozději 24 h před termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 4. 12. 2016.
V ceně
Balkánské menu pro 2 osoby
- 2× předkrm: Grilovaný lilek
- 2× hl. chod: Uštipci, 250 g (pleskavice se slaninou, sýr kajmak)
- 2× opečené brambory, 150 g
- 10% sleva na alkohol pro dva
- Rezervace: Předem na tel. 222 240 694.
- Jídlo s sebou: Nelze, akce platí pouze pro konzumaci v restauraci.
Rezervaci můžete změnit nejpozději 24 h před termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Honí vás mlsná už od oběda? Ajajaj, třikrát běda, běda! Naštěstí je tady řešení – balkánské menu, to se ví!
Spojte hezkou procházku a zážitek z dobrého jídla – dostanete pěkných pár hodin pohody. Přijďte si dát balkánské menu do restaurace Steakhouse Underground na pražské Vinohrady. Na grilovaném lilku a pleskavici se slaninou a sýrem kajmak si pochutnáte klidně sami, a nebo ještě lépe v páru.
Projděte se třeba z náměstí Jiřího z Poděbrad, kde můžete obdivovat Plečnikův kostel Nejsvětějšího Srdce Páně, kousek odsud pak leží Riegrovy sady s krásným výhledem na Hradčany. No a z „Riegráčů“ už je to jen co by kamenem dohodil do Mánesovy ulice k prostřenému stolu s výborným balkánským jídlem.