Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Vytvořte si nástěnné, stolní i plánovací fotokalendáře

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 1 455 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Jana Kočicová

Dobrý večer,
mám fotky v papírové podobě. Mohu je poslat v PDF souboru jako oscanované?
Soubory mohou různě kombinovat (tiff, pdf, jpg, … ?). Děkuji. JanaK

Computer MCL Brno

Dobrý den, určitě je možné vkládat do programů pouze fotografie ve formátu jpg. Proto při scanování fotografií zvolte prosím jpg.

Lenule

Dobry den,
je mozne vyuzit 6 fotek s kalendarem a zbytek bez kalendare tj jen fotografie

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano u kalendářů, které neobsahují pevné šablony můžete kalendária mazat.

Lada

Dobrý večer,dají se k fotkam psat popisky? Diky za info

Computer MCL Brno

Dobrý den, texty si můžete vkládat do kalendářů na jakékoliv místo.

Drahomira Bydzovska

Dobry den,chtela jsem se zeptat pokud si objednam 7ks kalendaru tak je mozne,ze muzou byt v kazdem jine fotky? A bude jeste tahle akce probihat do Vanoc?dekuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano určitě můžete mít v každém kalendáři rozdílné fotografie. Dobrý den, do Vánoc určitě ještě nějaká akce bude probíhat. Podrobnější informace ale bohužel nemám. Pro více informací nás prosím kontaktujte na info@mcl.cz

Kristýna

Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda budete slevu jeste do Vanoc opakovat, prosim? Pravidelne u Vas kalendare kupuji, ale termín odeslání objednávky do 14.10. je dost brzy. Předem Vám děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, do Vánoc určitě ještě nějaká akce bude probíhat. Pro více informací nás prosím kontaktujte na info@mcl.cz

Tereza

Dobrý den,
objednala jsem si několik těchto kalendářů, ale zapomněla jsem uplatnit 50 kreditů. Je nějaká možnost jak ještě objednávku upravit a vyhrané kredity uplatnit? Ještě jsem ji nezaplatila.
Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terko,

moc mě to mrzí, ale bohužel dodatečně nemohu do objednávku kredity připsat. Pokud je ještě nezaplacena, mohu vám ji zrušit, popřípadě kredity prodloužit, abyste měla čas je využít na další objednávku :-)

Hezký den. Míša

Olga C.

Dobrý den, prosím pěkně, všimla jsem si, že jsem cca 3 roky zpátky dostala kalendář S30 s „průhlednými“ sloupečky s datumy, že to pozadí bylo vidět. Ale poslední 2 roky jsem dostala tyto sloupečky čistě bílé, kde to pozadí není vůbec vidět. A více mi líbí právě ta možnost, kde je vidět pozadí skrze sloupečky. Je možné toto nějak upravit nebo už máte pouze verzi s bílými sloupečky? Děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, v současné době máme pouze bílé sloupečky. V případě zájmu můžete využít určitou průhlednost kalendária přes opacitu.

Lucka

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi kartonovým základem u kalendáře S31 a S30 není napsaný žádný základ? Je to myšleno, že je to stejné? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano každý stolní kalendář má kartonový „stojánek“.

Anna

Dobrý den, v druhé polovině října jedu na dovolenou a ráda bych do kalendáře použila fotky z pobytu. Bylo by možné kalendáře objednat až poté? Případně jaké je nejzazší datum? Předem děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
voucheru můžete využít do 14.10.2016, jak je uvedeno v akci. Pokud si voucher zakoupíte a budete jej chtít využít do konce října kontaktujte nás na info@mcl.cz o možnosti prodloužení.

Klára

Dobrý den, objednávku jsem udělala a odeslala. Můj dotaz zní, kdy mám uhradit poštovné při platbě předem + jaké číslo účtu a VS a zda mi ještě příjde e-mail že kod voucheru byl ověřen a cena bude upravena. Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, po načtení Vaší objednávky a zkontrolování voucheru Vám bude odeslán e-mail, že bylo vše v pořádku. V případě platby převodním příkazem zasíláme podklady k platbě (zálohovou fakturu) až po dokončení produktu.

Eva

Dobrý den,
kalendáře si již objednávám 4 roky, jsou úžasné. Teď jsem si stáhla program a ejhle – chybí mi zde spousta pozadí, klipartů oproti předchozím rokům. Výběr je opravdu malý, proč? děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, dnes odpoledne bude na našich stránkách k dispozici plná verze, která obsahuje všechna pozadí i z minulých let.

Terezie Krestová

K předchozímu dotazu…
Chci objednat zároveň i fotoknihu, půjde to, když jednu objednávku odešlu z programu a druhou online? Mohu tak uplatnit oba vouchery a mít jedno poštovné?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
v případě, že pošlete objednávky na zcela identické objednací údaje v rámci 24 hodin budou, Vám objednávky automaticky sloučeny a poslány na jedno poštovné.

Terezie Krestová

Dobrý den, mám nainstalovaný program na tvorbu produktů a když chci založit týdenní kalendář, tak mi to nabídne jen slovenskou verzi. Nevíte, v čem je problém? V online verzi je verze česká. Chci objednat i foto

Computer MCL Brno

Dobrý den, při vytváření kalendáře si můžete ve 4. kroku vybrat mezi slovenskou a českou verzí. V programu je určitě i česká verze. Pokud budete mít další nejasnosti můžete nás kontaktovat na info@mcl.cz

Adéla

Dobrý den, když zvolím variantu 10× kalendář A3, tak musím ještě ručne vybrat počet kusů (respektive dá se jich objednat méně)? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, nejsem si jistá, zda přesně chápu Váš dotaz. V případě, že chcete méně stran můžete si strany navíc smazat nebo nechat prázdné. Maximální počet stran v ceně voucheru je 10ks. V případě, že budete mít další dotazy neváhejte nás kontaktovat na info@mcl.cz

Dana

Dobrý den,
Jaký maximální počet kusů jde zakoupit na jedno poštovné?
A celkově jaký max počet můžu zakoupit?
 Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, ohledně maximálního počtu kalendářů za jedno poštovné záleží na formátu Vámi vybraného kalendáře. Obvyklý počet v jednom balíčku je max 5ks. Více kusů se zasílá již za zvýšené poštovné 149Kč. Opět ale záleží na formátu. Počet voucherů na osobu není omezen.

Kateřina Janků

a můžu mít pět kalendářů na výšku a pět na šířku? když si vezmu tu akci 10× kalendář za 99kč?

Computer MCL Brno

Dobrý den, bohužel automaticky to není možné. Pokud byste měla zájem o tuto variantu kontaktujte nás prosím na info@mcl.cz a domluvíme se jak podrobněji postupovat.

VHE

Dobrý den,
je možná taky doprava na zásilkovnu s platbou předem? A za kolik? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano je to možné. Cena poštovného v případě platby předem je 89Kč.

Kateřina Janků

Dobrý den, mám koupenou tu fotoknihu a když si koupím i 10krát kalendáře ty A3, můžu to poslat v jeden den a dojde to na jedno poštovné, nebo zvlášt? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, pokud objednávky pošlete z jednoho počítače na stejné objednací údaje v rámci 24 hodin budou u nás automaticky objednávky sloučeny a poslány v jednom balíčku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru