Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den,
jak dlouhá je doba hojení? Je nutné se po odstranění znamének chránit opalovacím krémem?

 Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Heleno. Po ošetření se Vám v místě bývalého znaménka vytvoří stroupek, který se časem odloučí. Tento proces hojení je individuálně dlouhý, obvykle trvá 5–7 dní, v některých případech se stroupek může odloučit i dříve nebo naopak později. Částečně záleží také na velikosti odstraňovaného útvaru, hloubce, do které se při ošetření šlo, na Vaší aktuální zdravotní kondici. Chránit ošetřené místo fotoprotekcí je nutné, zvlášť pokud se jedná o útvar v obličeji nebo na viditelné části těla. S ubyvajícím sluncem se riziko následné pigmentace snižuje, ale princip fotoprotekce doporučujeme pro odhalené části těla dodržet. Právě podzim a zima jsou ideální čas pro odstraňování znamének v obličeji (samozřejmě ne před odjezdem na hory). Je-li Vaše znaménko např. na zádech = dobře ukryto pod podzimním /zimním oblečením, riziko pigmentace je zcela minilmální. Přejeme úspěšný den a těšíme se na Vás!

Marcela Kunzová

Dobrý den,je prosím možné nechat si odstranit kožní výrůstky nebo pouze znaménka a bradavice?
Děkuji Marcela

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Marcelo, kožní výrůstky obecně patří do akce. Takže výrůstky, znaménka, bradavice i drobné hemangiomy (z lékařského hlediska jsou hemagiomy vlastně „žilky“, ale my drobné hemangiomy odstraňujeme za cenu „znamének“). Akorát Vám neumíme paušálně slíbit, že všechny Vaše výrůstky bude možné odstranit laserem. Někdy to z různých lékařských důvodů není možné, ale stává se to relativně vyjímečně. Každý útvar musí před samotným odstraněním posoudit lékař osobně po vyšetření dermatoskopem. Přejeme příjemné odpoledne a těšíme se na Vás!

Hana K.

Prosím, je možné odstranit útvary na horním očním víčku a těsně pod dolním? Moje kosmetička říká, že jsou ti milie

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Hanko. Obecně laserem lze odstraňovat kožní útvary na horním víčku do té míry, jak lze zajistit bezpečnost výkonu – aby se laser v žádném případě nedostal do oka. Paní doktorka si umí horní víčko lehce „vytáhnout“ a laserovat, ale strašně moc záleží na tom, kde přesně se kožní útvar nachází. Čím blíž k vnitřnímu koutku, tím náročnější až nemožný se výkon stává. U spodního okraje oka je výkon laserem a priori obtížný až nemožný. Ale: pokud se opravdu jedná o milie, tak ty lze odstranit i jinak, než laserem. Což by bylo ve Vašem případě bezpečnější. Doporučujeme přijít na konzultaci, v rámci které (pokud to jsou opravdu mílie), bude možné zákrok rovnou provést, a pokud to milie nejsou, tak lze zaujmout jednoznačné stanovisko k proveditelnosti až na místě. Více případně po telefonu. Hezký den!

Kate

Dobrý den,
pokud si zakoupím voucher na odstranění 4 útvarů a u vstupní prohlídky se zjistí, že nejsou vhodné pro odstranění, zaplatím 4× 300 Kč (=1200 Kč) nebo 300 za vyšetření? Dále je možné odstranit znaménka, ze kterých vyrůstají chlupy? Děkuji za odpověd a přeji hezký den.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kate. Pokud po vyšetření Vašich znamének dermatoskopem zjistí, že nejsou vhodné pro laserové odstranění, uhradíte u nás na recepci částku 1 × 300 Kč za vyšetření jako celek. Pokud jde o znaménko s chlupem: nelze takhle paušálně odpovědět, musí se určit typ kožního útvaru, ale pokud nenastanou nějaká komplikace, mělo by to jít odstranit (znaménko), s tím, že ten chlup Vám odstraníme metodou laserové fotoepilace (selektivní fototermolýza) = použijeme jiný laser, než na to znaménko. Fotoepilace má účinek na chlupy v jejich růstové fázi, a to nevíme, zda ten Váš bude zrovna v době Vašeho ošetření v růstové fázi. Proto může začít znovu dorůstat. Nicméně v ceně ošetření je i kontrolní a korektivní návštěva, tak v rámci té korektivní návštěvy by se fotoepilace provedla ještě jednou. Přejeme příjemné odpoledne a těšíme se na Vás!

Romana

Dobrý den,
je možné odstranit kožní znaménka v období kojení?
 Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Romano. Vyčkejte, až kojení ukončíte. V době těhotenství a kojení znaménka odstraňovat nelze. Proč? Zjednodušeně řečeno protože Vám ošetřené místo zpigmentuje na tmavě hnědou skvrnu a už s tím nepůjde nic udělat. Proč? Protože během těhotenství a kojení máte zvýšenou produkci hormonů, které stimulují tzv. melanocyty, což jsou buňky tvořící pigment, barvivo nejen v kůži, ale i vlasech, řasách, očních duhovkách apod. Opravdu je nutné počkat, až se Vám hormonální hladina opět „ustálí“ (není ustálená ani v době, kdy už kojením „jen dokrmujete“, dokud se Vám tvoří mléko, tak máte hormonální hladinu změněnou). Ozvěte se nám, až kojení ukončíte, rádi Vás ošetříme za zvýhodněných podmínek. Užívejte si mateřství!

Zuzana M.

Dobrý den,
od kolika let je zákrok možný vykonat? Jde mi o odstranění bradavice u 6 ročního dítěte.

Děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Zuzano. Obvykle udáváme věk od 7 let, ale jde v podstatě o to, jak je dítko vyspělé, aby psychicky uneslo zákrok a lékařské prostředí (doktorky se vždy snaží dětem to usnadnit, povzbudit je, uklidnit…, Vy budete u toho, atd., ale máme zkušenost, že i tak v některých případech dítko zákrok prostě odmítá. Vy své dítko znáte nejlépe, tak se sama nejlépe rozhodnete, zda laser, anebo aplikace volně dostupných přípravků typu Duofilm. V případě, že se rozhodnete pro nás, rádi Vás uvidíme!

Martina Nováková

Dobrý den, lze odstranit i skvrny na obličeji od slunce?
Děkuji za odpověď.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino. Akce je primárně zaměřena na 3D kožní pigmentové útvary a bradavice. Skvrny od slunce mají jiný základ a lze je odstraňovat různými metodami (kosmetickými přípravky, chemickým peelingem, IPL světlem, laserem, plazmaterapií, kombinací metod…). Nejlepší metodu odstranění určí vždy lékař na základě osobní konzultace. Cena výkonu se odvíjí jednak od metody (a možného opakování zákroku), v případě laseru i od velikosti ošetřované plochy. Doporučujeme Vám objednat se na konzultaci. Jedině tak je možné stanovit, co je pro Váš obličej nejlepší. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru